Disney+ kondigt nieuwe 'Ice Age'-serie aan!

Dieter Blarinckx-23 februari 2022 om 07:02

Sinds Disney de bekende filmstudio 20th Century Fox kocht, zijn ze ook eigenaar van BlueSky animation, de bekende animatiestudio achter de succesvolle 'Ice Age'-films. En Disney heeft nog grootse plannen met de franchise. Naast een gloednieuwe film, die later dit jaar te streamen zal zijn, heeft Disney+ gisteren aangekondigd dat er binnenkort ook een nieuwe serie aankomt!

'Ice Age: Scrat Tales' zal vanaf 13 april gratis te streamen zijn via de streamingsdienst van Disney. Het zijn zes geheel nieuwe korte animatiefilms met in de hoofdrol Scrat, de ongelukkige sabeltandeekhoorn uit de 'Ice Age'-avonturen. Hij ervaart de ups en downs van het vaderschap, terwijl hij en de schattige, ondeugende Baby Scrat, met elkaar verbinden en in strijd zijn om de zeer gekoesterde Acorn.

Stream de serie dus vanaf 13 april!

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer