Dit is de winnaar van MNM Start To DJ 2021

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 08:47

MNM heeft er een nieuwe huis-dj bij. De radiozender ging voor het elfde jaar op rij op zoek naar een nieuw talent en heeft die na een spannende ‘MNM Start To DJ’-strijd ook gevonden. Van alle jonge dj’s die zich aan hebben gemeld, is Tola OG gekroond als winnaar.

Getalenteerde jongeren vanaf zestien jaar die met een paar plaatjes een compleet feest in vuur en vlam kunnen zetten, mochten zich aanmelden. Ruim honderd mensen gaven daar gehoor aan. Toch konden er uiteindelijk maar vijf naar de finale. Dat waren niemand minder dan DJ Solid, Mr. Majar, DJ Reeze, These Guys en Tola OG. Zij draaiden er in de finaleweek live vanuit zomerbar Ipanema bij club Versuz in Hasselt op los om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. DJ Reeze en Tola OG schopten het tot de allerlaatste ronde.

Laatstgenoemde heeft de hoofdprijs uiteindelijk te pakken gekregen. Hij wist de jury het meest te overtuigen. Tola OG, de dj-naam van de 21-jarige Adetola Ogunade uit Tielt, startte met draaien nadat hij tijdens een houseparty van een schoolvriend zijn mengpaneel even mocht aanraken. Hij draait allerlei soorten muziek: reggaeton, house, hiphop, drum-‘n-bass en vooral heel veel r&b.

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer