Dit is de winnaar van MNM Start To DJ 2021

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 08:47

MNM heeft er een nieuwe huis-dj bij. De radiozender ging voor het elfde jaar op rij op zoek naar een nieuw talent en heeft die na een spannende ‘MNM Start To DJ’-strijd ook gevonden. Van alle jonge dj’s die zich aan hebben gemeld, is Tola OG gekroond als winnaar.

Getalenteerde jongeren vanaf zestien jaar die met een paar plaatjes een compleet feest in vuur en vlam kunnen zetten, mochten zich aanmelden. Ruim honderd mensen gaven daar gehoor aan. Toch konden er uiteindelijk maar vijf naar de finale. Dat waren niemand minder dan DJ Solid, Mr. Majar, DJ Reeze, These Guys en Tola OG. Zij draaiden er in de finaleweek live vanuit zomerbar Ipanema bij club Versuz in Hasselt op los om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. DJ Reeze en Tola OG schopten het tot de allerlaatste ronde.

Laatstgenoemde heeft de hoofdprijs uiteindelijk te pakken gekregen. Hij wist de jury het meest te overtuigen. Tola OG, de dj-naam van de 21-jarige Adetola Ogunade uit Tielt, startte met draaien nadat hij tijdens een houseparty van een schoolvriend zijn mengpaneel even mocht aanraken. Hij draait allerlei soorten muziek: reggaeton, house, hiphop, drum-‘n-bass en vooral heel veel r&b.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer