Dit is de winnaar van MNM Start To DJ 2021

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 08:47

MNM heeft er een nieuwe huis-dj bij. De radiozender ging voor het elfde jaar op rij op zoek naar een nieuw talent en heeft die na een spannende ‘MNM Start To DJ’-strijd ook gevonden. Van alle jonge dj’s die zich aan hebben gemeld, is Tola OG gekroond als winnaar.

Getalenteerde jongeren vanaf zestien jaar die met een paar plaatjes een compleet feest in vuur en vlam kunnen zetten, mochten zich aanmelden. Ruim honderd mensen gaven daar gehoor aan. Toch konden er uiteindelijk maar vijf naar de finale. Dat waren niemand minder dan DJ Solid, Mr. Majar, DJ Reeze, These Guys en Tola OG. Zij draaiden er in de finaleweek live vanuit zomerbar Ipanema bij club Versuz in Hasselt op los om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. DJ Reeze en Tola OG schopten het tot de allerlaatste ronde.

Laatstgenoemde heeft de hoofdprijs uiteindelijk te pakken gekregen. Hij wist de jury het meest te overtuigen. Tola OG, de dj-naam van de 21-jarige Adetola Ogunade uit Tielt, startte met draaien nadat hij tijdens een houseparty van een schoolvriend zijn mengpaneel even mocht aanraken. Hij draait allerlei soorten muziek: reggaeton, house, hiphop, drum-‘n-bass en vooral heel veel r&b.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer