Bevestigd: ‘Magic Mike 3' komt eraan!

Dieter Blarinckx-22 februari 2022 om 20:15

Goed nieuws voor de fans van de ‘Magic Mike’-films, want het nieuws dat er een nieuw hoofdstuk in de maak is, is nu ook écht bevestigd. ‘Magic Mike’s Last Dance’ zal het laatste deel zijn in de franchise.

Ook hoofdrolspeler Channing Tatum zal terug te zien zijn als Mike. In ‘The Kelly Clarkson Show’ vertelde Tatum over het strakke en zware trainingsschema dat hij nu moet volgen om zijn afgetrainde lichaam te bekomen. Daarnaast vertelde hij openlijk dat hij eerst twijfels had rond de derde film, vooral omdat zijn lichaam niet in orde was:

“Het is moeilijk, zelfs als je traint, om zo in vorm te zijn. Je moet jezelf uithongeren. Ik denk niet dat als je mager bent, het eigenlijk gezond voor je is”, zei hij.

De film zou in 2023 in de bioscoop te zien moeten zijn.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Ontdek meer