Disneyland Paris onthult kleurrijke line-up voor Pride-evenement

Karen Luiken-22 februari 2022 om 17:07

Het Pride-evenement van Disneyland Paris krijgt steeds meer vorm. We wisten al een tijdje dat het spektakel plaats zal vinden op zaterdag 11 juni, maar nu weten we ook wat we van de line-up kunnen verwachten.

Het evenement, waarbij diversiteit en inclusie worden gevierd, begint om 20.00 uur. Vanaf dat tijdstip treden verschillende internationale zangers op en vindt er een kleurrijke parade plaats. De attracties blijven geopend tot 02.00 uur.

Eén van de artiesten die verantwoordelijk zal zijn voor een optreden, is de internationale musicalsensatie Mika. Hij laat de bezoekers swingen tijdens een uniek live openluchtconcert op een podium in het hart van Production Courtyard. Hetzelfde geldt voor singer-songwriter Bilal Hassani en Becky Hill. Laatstgenoemde werd bekend na haar deelname aan het eerste seizoen van ‘The Voice UK’.

Tussen het dansen door kan het publiek op de foto met Disney-figuren, meedoen aan een magische LipSync Along wedstrijd of een nachtelijk ritje maken in een van de vele attracties. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Disneyland Paris.

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer