CORE Festival dropt eerste namen

Karen Luiken-22 februari 2022 om 16:35

De eerste artiesten van de line-up van het gloednieuwe CORE Festival zijn aangekondigd. Op het affiche prijken onder meer de namen van Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Jamie xx en The Blaze.

CORE Festival is een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter. Het evenement vindt op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei plaats in het Brusselse Ossegempark.

Bezoekers van het feest kunnen een eclectische line-up verwachten met een boeiende mix van diverse genres op vier verschillende podia.

Artiesten als Celeste, Action Bronson, Ezra Collective en Sylvia Kreush zorgen voor de nodige hiphop, R&B en soul. Paul Kalkbrenner sluit het festival op vrijdag af, een dag later is het de beurt aan Jamie xx.

Andere electronica acts zullen afkomstig zijn van Caribou, Fatima Yamaha, MEUTE, Mura Masa, Sohn en The Blaze. Maar ook Nina Kraviz, Ross From Friends, Cellini, Agoria, Bibi Seck, CC: DISCO!, DJ Harvey, Horse Meat Disco en Sofia Kourtesis komen langs.

De voorverkoop voor het festival start op 23 februari om 11.00 uur. De algemene ticketverkoop een dagje later. Er worden zowel dag- als weekendtickets verkocht.

(Photo by Maxime Bhm on Unsplash)

Vijf redenen om naar Hype'O Dream te gaan

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:18

Over anderhalve week is het tijd voor feest. Heel veel feest. En Weymeerschen in Waregem is daarvoor the place to be. Daar openen op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli de deuren van Hype’O Dream, een festival dat je niet wil missen. We delen vijf redenen om een kaartje te kopen (mocht je dat nog niet gedaan hebben).

Om te beginnen...
Hype’O Dream staat twee dagen lang in het teken van muziek, liefde en een geweldige sfeer. Op vrijdag kun je los bij de Mirage Mainstage en de Mystery Stage, een dag later heb je de keuze uit zes podia. Naast de Mirage en Mystery stages zijn er namelijk ook nog de Flashback, Fantasy, Wet Dream en gloednieuwe techno stage IMPKT.

Techno stage
En over die techno stage gesproken... Daarvoor is een fantastische headliner geboekt die ervoor zal zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan. Niemand minder dan Joyhauser staat garant voor een heerlijke danssessie.

De overige line-up
Op de line-up prijken dit jaar allerlei verschillende artiesten. Ga jij los bij de prachtige stem van CAMILLE, bezoek jij zaterdag 5NAPBACK voor wat fijne beats of ga je langs bij $hirak? Andere acts worden verzorgd door 2 Fabiola, Amari, Dave Lambert, Dave & Danny, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious en meer.

De camping
Festivalgangers die geen moment van Hype’O Dream willen missen, kunnen terecht op de camping. Die opent op vrijdag 11 uur en gaat zondag pas dicht. Er is een bbq area, er is eten, je kunt er sporten, ontbijten en natuurlijk keihard feesten.

De trailer zegt genoeg
Nog steeds geen idee wat je van Hype’O Dream mag verwachten? De aftermovie uit 2019 zegt genoeg.

Ben jij al klaar voor Dance D-Vision?!

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:05

Drie dagen plezier, goede beats, magische momenten en geweldige artiesten. Je kunt het binnenkort allemaal beleven bij Dance D-Vision, een festival waar dromen uit kunnen komen.

De aankomende editie van Dance D-Vision vindt plaats op 5, 6 en 7 augustus. Het wordt een evenement om nooit te vergeten. Omdat het om het 10-jarige jubileum van het festival gaat, wordt er extra groots uitgepakt. Met extra veel acts, extra veel lekker eten en extra veel dingen om te doen.

Op Dance D-Vision heb je vier taken: eat, sleep, rave, repeat. Drie dagen lang is het volle bak feest en kun jij tot in de late uurtjes losgaan op muziek van geweldige artiesten. Vrijdag barst het feest om 18.00 uur los en sluiten de deuren om 01.00 uur. Op zaterdag ben je tussen 14.00 en 02.00 uur welkom, op zondag van 15.00 tot 23.30 uur.

Speciaal voor feestliefhebbers die het uiterste uit het weekend willen halen is er een festivalcamping. Die opent vrijdag om 17.00 uur en zal open zijn tot maandag 10.00 uur.

Nog geen kaartjes? Ze zijn nog verkrijgbaar!

Ontdek meer