Joost geeft optreden in Antwerpen

Karen Luiken-22 februari 2022 om 16:25

Joost Klein komt naar ons land. De muzikant, schrijver en voormalig YouTuber geeft op zaterdag 23 juli een optreden weg in OLT Rivierenhof in Antwerpen.

Al op jonge leeftijd zwierf Joost rond op tig online media. Hij liet zich EenhoornJoost noemen en speelde toen al met beeld. Inmiddels heeft hij zijn liefde voor het visuele samen laten vloeien met zijn passie voor muziek en zorgt hij voor creatieve shows.

Het podium is geen onbekend terrein voor Joost. Hij stond eerder al op WOO HAH!, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop en binnenkort mag hij ook Rock Werchter op zijn cv zetten. Iedere keer weer levert hij een energieke show en hij is van plan om in OLT Rivierenhof hetzelfde te doen.

Kaartjes zijn vanaf 23 februari om 13.00 uur te koop via de website van Live Nation of OLT Rivierenhof.

CAMILLE geeft optreden tijdens ‘Familie’-feest

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:01

CAMILLE heeft vandaag een video met een bijzondere boodschap voor ‘Familie’-fans gedeeld. De zangeres maakt bekend op zaterdag 17 september op te treden tijdens het grote ‘Familie’-feest in de Lotto Arena.

Het feest wordt gegeven om het 30-jarige jubileum van ‘Familie’ te vieren. Behalve CAMILLE betreden ook Willy Sommers, Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen het podium. De één voor een muzikale noot, de ander voor een nostalgische terugblik op de afgelopen dertig jaar ‘Familie’.

“Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van ‘Familie’. Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af”, zegt CAMILLE. “Ik hoop jullie allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf! Vuurwerk!”

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Ontdek meer