Joost geeft optreden in Antwerpen

Karen Luiken-22 februari 2022 om 16:25

Joost Klein komt naar ons land. De muzikant, schrijver en voormalig YouTuber geeft op zaterdag 23 juli een optreden weg in OLT Rivierenhof in Antwerpen.

Al op jonge leeftijd zwierf Joost rond op tig online media. Hij liet zich EenhoornJoost noemen en speelde toen al met beeld. Inmiddels heeft hij zijn liefde voor het visuele samen laten vloeien met zijn passie voor muziek en zorgt hij voor creatieve shows.

Het podium is geen onbekend terrein voor Joost. Hij stond eerder al op WOO HAH!, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop en binnenkort mag hij ook Rock Werchter op zijn cv zetten. Iedere keer weer levert hij een energieke show en hij is van plan om in OLT Rivierenhof hetzelfde te doen.

Kaartjes zijn vanaf 23 februari om 13.00 uur te koop via de website van Live Nation of OLT Rivierenhof.

Brusselse Plein Publiek wordt kunstgalerij van Belgische doodles

Nezir Yikik-23 maart 2023 om 08:00

Op dinsdag 28 maart wordt het Brusselse Plein Publiek volledig omgetoverd tot een ware kunstgalerij, voor de Belgische finale van het Red Bull Doodle Art. De wereldwijde tekenwedstrijd die creatievelingen uitdaagt om hun wilde fantasieën op papier te zetten!

Meer dan 850 doedelaars stuurden hun creaties in voor de Belgische editie, waarvan een selectie werd gemaakt van de 25 beste doodle-kunstenaars. Zij mogen hun creaties tentoonstellen in de galerij.

Slechts één van hen gaat op 28 maart naar huis met een ticket voor de wereldfinale in Amsterdam. Maar ook de bezoekers vallen in de prijzen! Een een-op-een workshop om je eigen sneakers te customizen met Tazz Customs, een 50cc-brommer van Mash waarop je zelf kan doodlen, een unieke koptelefoon van Logitec (ontworpen Carl Cash, een van de juryleden) en zoveel meer.

Wil je erbij zijn? Registreer je nu GRATIS voor een exclusieve uitnodiging via deze link!

Onze eigen TAGMAG Insider Clémentine Caron, kreeg al een voorproefje om haar eigen sneakers volledig te customizen. Benieuwd wat ze ervan bakte? Check de video hieronder!

Schrijf je nu in voor de ULTIMATE DJ BATTLE!

Nezir Yikik-22 maart 2023 om 12:22

In samenwerking met Red Bull Big Bob, lanceert TAGMAG de gloednieuwe serie 'ULTIMATE DJ BATTLE'. Dé reeks waarin we op zoek gaan naar een nieuwe dj om onze festivals volledig plat te spelen.

Ben je niet op je mond gevallen, bruis je van de energie en klopt je hart gewoon keihard mee op de beat? Dan wacht onze koppige jury (5NAPBACK, Michael Amani en Jamie-Lee Six en Louis XIV) op je inzending, zodat ze je kunnen klaarstomen voor het echte werk.

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan als de bliksem in via het onderstaande formulier. Wie weet draai jij binnenkort wel op Dour Festival met de Red Bull Big Bob, sta je tussen de line-up van Dance D-vision, Kamping Kitsch, The Island, Balaton Sound én The Graduates!

Ontdek meer