Bewijst dít dat Mr. Big een comeback maakt in 'Sex and the City'?

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 08:11

We hoopten het al, we dachten het al en stiekem wisten we het ook al een klein beetje. Toch zijn we héél blij dat er nu eindelijk (een soort) van bevestiging is dat Mr. Big een comeback zal maken in de reboot van ‘Sex and the City’. Die hoop geeft hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker ons althans door een kiekje van hem te delen die duidelijk op de set gemaakt is.

“These 2. I bet they stay out late tonight”, aldus Sarah Jessica Parker bij de foto in kwestie. Zij en Chris Noth (aka Mr. Big) kijken elkaar op het beeld diep in de ogen aan. Het lijkt wel alsof de vonken die er tijdens de originele serie tussen de twee vanaf sprongen, nooit zijn weggeweest.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is dat Mr. Big een comeback maakt, weten insiders bijna zeker dat het gaat gebeuren. Het is alleen nog maar de vraag of zijn personage het einde van de serie zal halen. Bronnen vertellen volgens The Daily Mail dat iemand uit de show zal overlijden in de eerste aflevering, en er wordt gezegd dat het om Mr. Big zou gaan.

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Ontdek meer