Bewijst dít dat Mr. Big een comeback maakt in 'Sex and the City'?

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 08:11

We hoopten het al, we dachten het al en stiekem wisten we het ook al een klein beetje. Toch zijn we héél blij dat er nu eindelijk (een soort) van bevestiging is dat Mr. Big een comeback zal maken in de reboot van ‘Sex and the City’. Die hoop geeft hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker ons althans door een kiekje van hem te delen die duidelijk op de set gemaakt is.

“These 2. I bet they stay out late tonight”, aldus Sarah Jessica Parker bij de foto in kwestie. Zij en Chris Noth (aka Mr. Big) kijken elkaar op het beeld diep in de ogen aan. Het lijkt wel alsof de vonken die er tijdens de originele serie tussen de twee vanaf sprongen, nooit zijn weggeweest.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is dat Mr. Big een comeback maakt, weten insiders bijna zeker dat het gaat gebeuren. Het is alleen nog maar de vraag of zijn personage het einde van de serie zal halen. Bronnen vertellen volgens The Daily Mail dat iemand uit de show zal overlijden in de eerste aflevering, en er wordt gezegd dat het om Mr. Big zou gaan.

Netflix maakt releasedatum tweede seizoen 'Tiger King' bekend

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:42

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van ‘Tiger King’ online komt te staan. De serie, die razend populair werd aan het begin van de coronapandemie, keert terug op 17 november. Dat heeft Netflix zaterdag bekendgemaakt tijdens een virtueel fan-evenement.

Het tweede seizoen van ‘Tiger King’ werd niet zo lang geleden aangekondigd. Netflix belooft dat de nieuwe afleveringen ‘net zoveel chaos en waanzin’ zullen bevatten als die van het eerste deel. Hoewel er nog niks duidelijk is over de verhaallijn, zijn er wel al beelden voorbij gekomen van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Of het tweede seizoen net zo’n groot succes wordt als het eerste, is nog maar de vraag. Daar keken in de eerste vier weken na de première in maart 2020 zo’n 64 miljoen huishoudens naar.

Nieuwe seizoen 'The Crown' pas eind 2022 te streamen

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:30

Gisterenavond lanceerde Netflix een video waarin de Britse actrice Imelda Staunton een update gaf over het nieuwe seizoen van 'The Crown'. Staunton zal voor het vijfde en zesde seizoen van de populaire koninklijke serie in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. We zien haar trots en statig achter haar bureau, op de set van het nieuwe seizoen.

Staunton vertelt dat ze met veel trots de fakkel overneemt van Claire Foy en Olivia Colman, en dat het filmen van seizoen 5 nu écht begonnen is.

Ook geeft ze helaas mee dat fans nog wel even zullen moeten wachten. Het nieuwe seizoen zal immers pas vanaf november 2022 te streamen zijn via Netflix.

Maar hey, misschien een ideaal moment om nog eens alle voorgaande seizoenen te streamen? ;-)

Bekijk haar persoonlijke boodschap hieronder:

Ontdek meer