Opnames 'Emily in Paris' zitten erop!

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 08:04

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ kan beginnen. De opnames zitten erop en dat betekent dat de lancering dichterbij is dan ooit. Niemand minder dan Lily Collins, Emily herself, maakt dat nieuws bekend op Instagram.

“De opnames van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ zitten er officieel op en ik kan het niet geloven”, aldus de actrice bij een aantal behind de scenes-kiekjes. “Het was een memorabele ervaring om de afgelopen vier maanden met mijn familie en deze cast op de set te mogen staan. Ik koester er iedere seconde van. Ik ben dankbaar voor dit team en alle vreugde die ze iedere dag naar hun werk brengen. Ik kan niet wachten tot jullie kunnen zien wat we voor ronde twee in petto hebben.”

Camile Razat, die in de show een goede vriendin van Emily speelt en tevens de vriendin van Gabriel, onthulde onlangs al dat het nieuwe seizoen ‘intens’ zal worden. “Het is veel gecompliceerder”, aldus de actrice. “Er zijn veel meer emotionele scènes. Mijn karakter wordt belangrijker. Ik denk dat het tweede seizoen beter wordt dan het eerste.”

Netflix maakt releasedatum tweede seizoen 'Tiger King' bekend

Karen Luiken-26 september 2021 om 07:42

Het duurt niet lang meer voordat het tweede seizoen van ‘Tiger King’ online komt te staan. De serie, die razend populair werd aan het begin van de coronapandemie, keert terug op 17 november. Dat heeft Netflix zaterdag bekendgemaakt tijdens een virtueel fan-evenement.

Het tweede seizoen van ‘Tiger King’ werd niet zo lang geleden aangekondigd. Netflix belooft dat de nieuwe afleveringen ‘net zoveel chaos en waanzin’ zullen bevatten als die van het eerste deel. Hoewel er nog niks duidelijk is over de verhaallijn, zijn er wel al beelden voorbij gekomen van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Of het tweede seizoen net zo’n groot succes wordt als het eerste, is nog maar de vraag. Daar keken in de eerste vier weken na de première in maart 2020 zo’n 64 miljoen huishoudens naar.

Nieuwe seizoen 'The Crown' pas eind 2022 te streamen

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:30

Gisterenavond lanceerde Netflix een video waarin de Britse actrice Imelda Staunton een update gaf over het nieuwe seizoen van 'The Crown'. Staunton zal voor het vijfde en zesde seizoen van de populaire koninklijke serie in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. We zien haar trots en statig achter haar bureau, op de set van het nieuwe seizoen.

Staunton vertelt dat ze met veel trots de fakkel overneemt van Claire Foy en Olivia Colman, en dat het filmen van seizoen 5 nu écht begonnen is.

Ook geeft ze helaas mee dat fans nog wel even zullen moeten wachten. Het nieuwe seizoen zal immers pas vanaf november 2022 te streamen zijn via Netflix.

Maar hey, misschien een ideaal moment om nog eens alle voorgaande seizoenen te streamen? ;-)

Bekijk haar persoonlijke boodschap hieronder:

Ontdek meer