'The Batman' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-22 februari 2022 om 07:33

Er is een gloednieuwe trailer van ‘The Batman’ verschenen. Het gaat om een 60 seconden durende clip die afgelopen weekend groots werd vertoond tijdens een belangrijke basketbalwedstrijd in de Verenigde Staten.

Op de beelden is te zien hoe The Batman geweld moet gebruiken en kogels moet ontwijken om Gotham City te kunnen redden. Hij krijgt daarbij hulp van Catwoman. De twee bundelen hun krachten en gaan – terwijl er een prille romance opbloeit tussen de twee – de strijd aan tegen het kwaad (lees: een mysterieuze moordenaar).

De hoofdrol wordt gespeeld door Robert Pattinson. Andere castleden die in de trailer opduiken zijn Zoë Kravitz, Andy Serkis, Jeffrey Wright en Paul Dano.

‘The Batman’ is vanaf begin maart in de bioscoop te zien.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer