Zien: eerste kus voor Fabrizio in 'De Bachelor'

Dieter Blarinckx-21 februari 2022 om 21:24

Fabrizio en kandidate Phaedra gaan komende woensdag samen op date in de gloednieuwe aflevering van ‘De Bachelor’. En die date gaat een magisch einde kennen, want de eerste kus is een feit!

“Het was flirterig en speels. Ik voelde me net weer een klein meisje”, klinkt het bij Phaedra.

“Ze is de enige waar ik me op dit moment fysiek tot toe aangetrokken voel. Ze was ook één van de enige meisjes die het aandurfde om met mij te flirten. Ik heb er geen spijt van. Ik heb gewoon gedaan wat goed voelde”, reageerde Fabrizio.

Check het in de kleine teaser hieronder!

De gloednieuwe aflevering van ‘De Bachelor’ zal deze woensdag te zien zijn via Play4 en GoPlay!

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer