Selena Gomez 'had geen idee wat ze bij Disney aan het doen was'

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 07:56

Selena Gomez is binnenkort te zien in een nieuwe serie. Ze heeft een rol te pakken in ‘Only Murders in the Building’ en pakt daarmee na een jarenlange acteerpauze eindelijk weer haar vroegere job op. Het verschil tussen Selena vroeger en nu? Waar ze als jong meisje geen idee had wat ze aan het doen was, heeft ze dat nu wel.

Het is inmiddels jaren geleden dat Selena voor het laatst heeft geacteerd. Ze was van haar vijftiende tot haar negentiende te zien in de Disneyserie ‘Wizards of Waverly Place’. Dat ze nu opnieuw voor de camera mag staan, vindt ze geweldig. “Het is fijn om weer met televisie bezig te zijn en ik vind het leuk dat ik gecast ben voor een rol die bij mijn leeftijd past, dat is nog nooit gebeurd”, aldus Selena tijdens een persdag voor de nieuwe comedy.

Vroeger bij Disney ‘deed ze eigenlijk maar wat’. Ze vertelt: “Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven weggegeven aan Disney en wist niet wat ik toen aan het doen was. Ik was gewoon aan het rondrennen op de set. Nu ben ik net een spons en zuig ik op de set alle wijsheden op."

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer