Selena Gomez 'had geen idee wat ze bij Disney aan het doen was'

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 07:56

Selena Gomez is binnenkort te zien in een nieuwe serie. Ze heeft een rol te pakken in ‘Only Murders in the Building’ en pakt daarmee na een jarenlange acteerpauze eindelijk weer haar vroegere job op. Het verschil tussen Selena vroeger en nu? Waar ze als jong meisje geen idee had wat ze aan het doen was, heeft ze dat nu wel.

Het is inmiddels jaren geleden dat Selena voor het laatst heeft geacteerd. Ze was van haar vijftiende tot haar negentiende te zien in de Disneyserie ‘Wizards of Waverly Place’. Dat ze nu opnieuw voor de camera mag staan, vindt ze geweldig. “Het is fijn om weer met televisie bezig te zijn en ik vind het leuk dat ik gecast ben voor een rol die bij mijn leeftijd past, dat is nog nooit gebeurd”, aldus Selena tijdens een persdag voor de nieuwe comedy.

Vroeger bij Disney ‘deed ze eigenlijk maar wat’. Ze vertelt: “Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven weggegeven aan Disney en wist niet wat ik toen aan het doen was. Ik was gewoon aan het rondrennen op de set. Nu ben ik net een spons en zuig ik op de set alle wijsheden op."

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer