Selena Gomez 'had geen idee wat ze bij Disney aan het doen was'

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 07:56

Selena Gomez is binnenkort te zien in een nieuwe serie. Ze heeft een rol te pakken in ‘Only Murders in the Building’ en pakt daarmee na een jarenlange acteerpauze eindelijk weer haar vroegere job op. Het verschil tussen Selena vroeger en nu? Waar ze als jong meisje geen idee had wat ze aan het doen was, heeft ze dat nu wel.

Het is inmiddels jaren geleden dat Selena voor het laatst heeft geacteerd. Ze was van haar vijftiende tot haar negentiende te zien in de Disneyserie ‘Wizards of Waverly Place’. Dat ze nu opnieuw voor de camera mag staan, vindt ze geweldig. “Het is fijn om weer met televisie bezig te zijn en ik vind het leuk dat ik gecast ben voor een rol die bij mijn leeftijd past, dat is nog nooit gebeurd”, aldus Selena tijdens een persdag voor de nieuwe comedy.

Vroeger bij Disney ‘deed ze eigenlijk maar wat’. Ze vertelt: “Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven weggegeven aan Disney en wist niet wat ik toen aan het doen was. Ik was gewoon aan het rondrennen op de set. Nu ben ik net een spons en zuig ik op de set alle wijsheden op."

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer