Nieuwe 'Enchanted' volgend jaar te zien

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 07:30

Veertien jaar. Dat is hoe lang het is geleden dat de film ‘Enchanted’ uitkwam. En dat is dus ook hoe lang we inmiddels al wachten op een vervolg. Dat-ie eraan zit te komen, weten we inmiddels allemaal. Maar wanneer? Ook dat is nu bekend.

Adam Shankman, de regisseur en producer van het vervolg ‘Disenchanted’, heeft aangekondigd dat de productie in Ierland is afgerond en dat we de film volgend jaar mogen verwachten. “It’s a wrap. Disenchanted komt in 2022 naar jullie toe”, schreef hij op Instagram bij een foto van zichzelf en hoofdrolspeelster Amy Adams.

In de originele film staat Giselle op het punt om te trouwen met een prins als ze plotseling wordt weggestuurd uit Andalasia en in New York belandt. Daar komt ze in contact met een advocaat, waar ze smoor- en smoorverliefd op wordt. Het nieuwe verhaal speelt zich naar verluidt vijftien jaar na ‘Enchanted’ af, zowel in de echte wereld als in Andalasia.

Regisseur 'Spider-Man' gaat zesde 'Final Destination' maken

Karen Luiken-12 januari 2022 om 08:27

De nostalgische ‘Final Destination’-reeks krijgt er een nieuwe titel bij. De film wordt volgens Variety ontwikkeld voor HBO Max en zal worden gemaakt door niemand minder dan Jon Watts, de regisseur die ook verantwoordelijk was voor de grote hit ‘Spider-Man: No Way Home’.

De regisseur gaat voor de film samenwerken met zijn vrouw Dianne McGunigle en de oude producenten van ‘Final Destination’ Craig Perry en Sheila Hanahan Taylor. “Dianne en ik zijn vanaf het begin groot fan van ‘Final Destination’”, zegt Jon Watts in een verklaring. “Dus om samen met het originele team een handje te helpen bij het bedenken van een nieuw verhaal, wordt zowel leuk als spannend.”

De allereerste ‘Final Destination’ kwam in 2000 uit en werd een groot succes. Daarna volgden er nog vier, met de laatste in 2011. In elke film ontsnapt een groep jonge mensen aan een afschuwelijke dood, om vervolgens toch één voor één te sterven in een reeks bizarre ongelukken.

Ghostface is terug in vijfde 'Scream'

Dieter Blarinckx-11 januari 2022 om 22:02

Zo'n 25 jaar na het eerste deel in de 'Scream'-franchise, keren we terug naar de plaats waar het allemaal begon: het dorpje Woodsboro. De allernieuwste, vijfde 'Scream'-film is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Nadat het rustige stadje Woodsboro werd opgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Hoofdrolspelers Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette zijn terug van de partij, samen met enkele nieuwe gezichten!

Ontdek 'Scream' nu in de bioscoop!

Ontdek meer