Nieuwe 'Enchanted' volgend jaar te zien

Karen Luiken-08 augustus 2021 om 07:30

Veertien jaar. Dat is hoe lang het is geleden dat de film ‘Enchanted’ uitkwam. En dat is dus ook hoe lang we inmiddels al wachten op een vervolg. Dat-ie eraan zit te komen, weten we inmiddels allemaal. Maar wanneer? Ook dat is nu bekend.

Adam Shankman, de regisseur en producer van het vervolg ‘Disenchanted’, heeft aangekondigd dat de productie in Ierland is afgerond en dat we de film volgend jaar mogen verwachten. “It’s a wrap. Disenchanted komt in 2022 naar jullie toe”, schreef hij op Instagram bij een foto van zichzelf en hoofdrolspeelster Amy Adams.

In de originele film staat Giselle op het punt om te trouwen met een prins als ze plotseling wordt weggestuurd uit Andalasia en in New York belandt. Daar komt ze in contact met een advocaat, waar ze smoor- en smoorverliefd op wordt. Het nieuwe verhaal speelt zich naar verluidt vijftien jaar na ‘Enchanted’ af, zowel in de echte wereld als in Andalasia.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer