Nicolas Caeyers komt met nieuw seizoen ‘We Like To Party’

Simon Smetryns-21 februari 2022 om 13:09

Als je ooit nog naar jongerenzender JIM hebt gekeken heb je waarschijnlijk ook het programma 'We Like To Party' gezien. VTM GO haalt nu dit iconische programma van onder het stof en lanceert morgen de eerste aflevering van een nieuw seizoen.

In 'We Like To Party' trekt Nicolas Caeyers naar de leukste party’s in Vlaanderen waar hij de sfeer opsnuift, grappige babbels doet met de nachtbrakers en feestend Vlaanderen onderwerpt aan de tofste, gekste en meest hilarische opdrachten. Het programma wordt gemaakt door het team achter TAGMAG, dus verwacht leuke spontane televisie met feestende jongeren (jou?) in de hoofdrol.

In de eerste aflevering, nu dinsdag 22 februari om 18u00 op VTM GO, zet Nicolas meteen de toon. Hij trekt naar de iconische studentenbuurt in de Gentse Overpoortstraat en gaat ook in het centrum van Leuven een ‘pintje pakken’. Vanaf 3 maart is er elke donderdag om 18u00 een nieuwe aflevering te zien op VTM GO.

Deze ploegen staan in de finale van 'De Campus Cup'

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:09

Het is zover. Na de spannende halve finales van ‘De Campus Cup’ zijn de finalisten bekend. Vanavond neemt Toegepaste Taalkunde van de VUB het op tegen Geneeskunde van de KU Leuven.

In welke opleiding zitten dit jaar de slimste studenten? Dat moet nog blijken, maar één ding staat al vast: het wordt een primeur. Beide universiteiten hebben namelijk nog nooit een trofee gewonnen. Voor de VUB is het zelfs de eerste finaleplaats.

Geneeskunde van de KU Leuven versloeg eerder al de richting Toegepaste Taalkunde van de KU Leuven, maar kunnen ze het ook winnen van de taalkundigen uit Brussel? De finale van het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ is vanavond om 22.05 uur te zien op Eén.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer