Nicolas Caeyers komt met nieuw seizoen ‘We Like To Party’

Simon Smetryns-21 februari 2022 om 13:09

Als je ooit nog naar jongerenzender JIM hebt gekeken heb je waarschijnlijk ook het programma 'We Like To Party' gezien. VTM GO haalt nu dit iconische programma van onder het stof en lanceert morgen de eerste aflevering van een nieuw seizoen.

In 'We Like To Party' trekt Nicolas Caeyers naar de leukste party’s in Vlaanderen waar hij de sfeer opsnuift, grappige babbels doet met de nachtbrakers en feestend Vlaanderen onderwerpt aan de tofste, gekste en meest hilarische opdrachten. Het programma wordt gemaakt door het team achter TAGMAG, dus verwacht leuke spontane televisie met feestende jongeren (jou?) in de hoofdrol.

In de eerste aflevering, nu dinsdag 22 februari om 18u00 op VTM GO, zet Nicolas meteen de toon. Hij trekt naar de iconische studentenbuurt in de Gentse Overpoortstraat en gaat ook in het centrum van Leuven een ‘pintje pakken’. Vanaf 3 maart is er elke donderdag om 18u00 een nieuwe aflevering te zien op VTM GO.

ZIEN: Sarafian verwelkomt nieuwe kotgenoot Aaron in 'Kotmadam'

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 07:51

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian'. Dit keer zien we hoe er met het vertrek van Bram een kamer is vrij gekomen. Jitse ziet dat als de ideale gelegenheid om zijn beste vriend Aaron te introduceren.

Of dat succesvol is? Nou en of. Na een open ‘sollicitatiegesprek’ met mommy Barbara wordt hij warm onthaald in het Gentse kot.

“Ik vond het wel spannend en was vrij nieuwsgierig”, klinkt het bij Aaron. “Ik vond het sympathiek om zo open ontvangen te worden door mensen die ik eigenlijk totaal niet ken.”

'Kotmadam Sarafian' is elke dinsdag om 20u40 te zien bij VTM. Bekijk hieronder de preview voor vanavond.

Evelien Van Hamme vervoegt de cast van 'Thuis'

Karen Luiken-08 oktober 2024 om 07:42

Na Kim Van Oncen krijgt ‘Thuis’ er nog een nieuw gezicht bij. Evelien Van Hamme, net als Kim ook bekend uit de reeks ‘Dertigers’, vervoegt de cast.

Evelien neemt de rol van Anna op zich, een kinderpsychiater die in eerste instantie vooral lijkt te leven voor haar job. Anna is erg empathisch en staat positief in het leven, maar denkt vaak te veel na en kan zich moeilijk openstellen waardoor ze buiten haar professionele omgeving soms eenzaam kan zijn.

De actrice was gisteren voor het eerst in ‘Thuis’ te zien. “De rol van Anna is erg boeiend om te spelen en er zit veel potentieel in. Ik kijk ernaar uit om samen met de kijkers te ontdekken wie Anna echt is en hoe ze haar weg zoekt in het ‘Thuis’-universum”, zegt Evelien.

Ontdek meer