'Euphoria'-acteur krijgt rol in vierde seizoen 'You'

Karen Luiken-21 februari 2022 om 07:06

De cast van het vierde seizoen van ‘You’ wordt uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten. Eén van hen: Lukas Gage, een acteur die je onder meer kan kennen van ‘Euphoria’ en ‘Love, Victor’. Dat meldt Collider.

Adam kruipt voor de serie in de huid van Adam, een warme, grappige en feestende zoon van een rijke familie. Hij wordt gezien als het zwarte schaap. Want hoewel hij zichzelf beschouwt als een succesvol zakenman, is hij dat allesbehalve - vooral in de ogen van zijn familie.

Adam presenteert zich als goede vriend en een aardig mens, maar ergens diep in hem schuilt iets duisters wat hij probeert te verdoezelen door het gebruik van grote hoeveelheden alcohol en drugs.

Ondertussen is hij ook druk met de tumultueuze relatie die hij heeft met een welvarende vrouw. Adam neemt risico na risico en zal een steeds grotere last voor zijn gezin worden dan aanvankelijk werd gedacht.

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van ‘You’ verschijnt.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer