Olivia Rodrigo weer vrijgezel

Karen Luiken-21 februari 2022 om 07:44

Olivia Rodrigo gaat weer als vrijgezel door het leven. De zangeres en Adam Faze hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt People.

Het koppel werd zeven maanden geleden voor het eerst samen gespot op een premièrefeestje van de film 'Space Jam 2'. Heel lang heeft de romance dus niet geduurd. “Ze zijn al een tijdje uit elkaar”, zegt een bron.

Hoewel Olivia noch Adam de relatie ooit officieel heeft bevestigd, vertelde Olivia in de zomer nog wel dat ze ‘een stuk gelukkiger was dan toen ze de tekst van haar debuutalbum Sour schreef’. “Ik ben liedjes aan het schrijven en ben heel blij”, aldus de zangeres destijds in een gesprek met People. “Ik heb veel meer zelfvertrouwen, wat volgens mij een goed aspect is van opgroeien.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer