Sony Music beëindigt samenwerking met Lil Kleine

Karen Luiken-21 februari 2022 om 07:29

Sony Music stopt de samenwerking met Lil Kleine. De platenmaatschappij laat in een bericht op Instagram weten dat het gedrag van de rapper niet overeen komt met de waarden van het bedrijf.

Lil Kleine werd zondag opgepakt na een vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. “Sony Music neemt de aantijgingen tegen Lil Kleine zeer serieus en tolereert op geen enkele manier het gedrag dat te zien is op de beelden die rondgaan op social media.”

Op die beelden zou te zien zijn hoe Lil Kleine zijn vriendin uit de auto trekt en vervolgens haar hoofd tussen een deur klemt. “Dit conflicteert ernstig met de waarden van ons bedrijf”, vervolgt Sony Music in de verklaring. “Sony Music Entertainment Nederland en Sony Music Publishing Nederland hebben besloten om onze werkrelatie met Lil Kleine stop te zetten.”

Jorik Scholten, echte naam van de artiest, bracht onlangs nog het album ‘Ibiza Stories’ uit met TopNotch. Dat platenlabel is inmiddels gestopt met de promotie van de muziek van Lil Kleine.

Zo hoorde je 'Flowers' van Miley Cyrus nog nooit!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 17:05

Op YouTube wordt vaak de meest creatieve en coole content gedropt. Zo kwamen we ook op deze cover van de megahit 'Flowers' en die neemt je helemaal mee naar de roaring twenties!

Miley Cyrus' wereldhit 'Flowers' wordt platgedraaid op de radio, maar deze speciale en verrassende versie hoorde je nog nooit! Het populaire YouTube-collectief Postmodern Jukebox dropte zopas immers een bewerking van de hit, maar dan in een jaren '20-jasje.

De groep Postmodern Jukebox brengt regelmatig nieuwe bewerkingen uit van grote hits, maar telkens met een hoek af. Dit keer is het de beurt aan de megahit 'Flowers' van Miley Cyrus. En wij zijn er helemaal zot van!

Check de verrassend coole versie hieronder:

Zien: Pommelien dropt teaser van nieuwe single

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 14:12

De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs is momenteel niet weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten met haar oorwurm ‘Zilver’, maar via sociale media heeft ze ons toch al een teaser gegeven van haar nieuwste single ‘Hypothetisch’!

Op haar insta postte Pommelien een video waarin ze ons al een klein voorsmaakje geeft van ‘Hypothetisch’, haar gloednieuwe single. Die nieuwe song zal vanaf 30 maart overal te vinden zijn, en kan je ‘m alvast presaven!

Check de teaser van de single hieronder en meer info over hoe je ‘m kan presaven kan je hier vinden.

Ontdek meer