Trouwen in Disneyland kan nu ook met kristallen koets!

Dieter Blarinckx-20 februari 2022 om 20:55

Wie droomt van een sprookjesachtig huwelijk, gaan we nu misschien wel héél blij maken. We wisten al even dat het mogelijk was om elkaar het ja-woord te geven op de meest magische plek op aarde, maar Disneyland Paris heeft nu ook aangekondigd dat ze een kristallen koets ter beschikking hebben! Zo kan het bruidspaar écht trouwen zoals een prins en/of prinses!

Deze nieuwe, schitterende koets werd speciaal gemaakt voor huwelijken in Disneyland Paris en bestaat uit meer dan 2.000 stukjes bladgoud en 13.000 Swarovski-kristallen. De prachtige koets zal worden getrokken door vier statige witte paarden. Het bruidspaar kan er voor kiezen om toe te komen in de koets, of ze simpelweg te gebruiken voor een magische fotoshoot.

Helaas is zo’n huwelijk in het Franse themapark niet voor iedereen weggelegd. Wie elkaar het ja-woord wil geven, onder het toeziend oog van Mickey & Minnie weliswaar, zal toch eens diep in de buidel moeten tasten. De meest goedkope formule voor het bruidspaar en 20 gasten, start rond de 25.000 euro!

Misschien best nog even sparen dan?

Nieuwe Ketnet-wrappers zijn bekend

Karen Luiken-22 mei 2022 om 10:44

De zoektocht heeft een paar maanden geduurd, maar nu is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Ketnet-wrappers gaan worden. Uit de ruim 4000 aanmeldingen zijn Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet verkozen tot de drie winnaars.

De heren vormen vanaf nu samen met Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez het nieuwe wrappers-team van Ketnet. De 19-jarige Nidal is blij met zijn rol. "Ik ga zoooo ontzettend hard genieten van deze uitgestelde volwassenheid!”, zegt hij enthousiast.

Héritier kan het nieuws nog niet helemaal bevatten. “Kan iemand mij wakker schudden?”, klinkt het. “Ik ben de eerste Brusselse Ketnet-wrapper! Ik heb er enorm naar uitgekeken en nu gebeurt het!”

Ook Thomas is laaiend enthousiast. Hij kan niet wachten tot hij officieel gaat beginnen. "Het is gewoon gelukt, ik ben niet normaal blij. Ik kan het moeilijk verwoorden. Ik kijk al heel mijn leven naar Ketnet en ik dacht altijd: 'Ik wil dat doen'. En dan lukt het mij gewoon, uit 4087 kandidaten."

J.K. Rowling & Warner willen meer 'Harry Potter'-content maken!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:32

Potterheads zullen door het dolle heen zijn na het lezen van dit artikel, want het lijkt er steeds meer en meer op dat we binnenkort meer 'Harry Potter'-content zullen krijgen.

Verschillende bronnen beweren namelijk dat schrijfster J.K. Rowling en de nieuwe CEO van Warner Bros., David Zaslav, in het geniep regelmatig bij elkaar komen om de toekomst van 'Harry Potter' te bespreken.

Na het tegenvallende succes van de 'Fantastic Beasts'-films, wil Warner terug meer échte 'Potter'-content gaan produceren. Of het nu gaat om nieuwe films of een serie voor HBO Max, is helaas nog niet duidelijk. Een reactie van zowel Rowling als Warner blijven voorlopig ook nog uit.

Dus stay tuned voor meer magische updates!

Ontdek meer