Opnieuw slecht nieuws voor Jaimie Vaes

Karen Luiken-21 februari 2022 om 07:17

Er heeft zich opnieuw een drama afgespeeld in het leven van Jaimie Vaes. Een paar dagen nadat Lil Kleine werd opgepakt wegens het mishandelen van de realityster, blijkt dat haar oma is overleden. Dat schrijft ze in een emotioneel eerbetoon op Instagram.

“Liefste lieve omie, vandaag ben je vertrokken naar een beter plekje”, aldus Jaimie bij een foto van haar oma. “We gaan je ontzettend missen. Ik was te laat om je een fijne reis te wensen, maar ik weet dat je nu al meekijkt. Je was de liefste, leukste, grappigste en knapste oma. En wat was je sterk. Zoveel herinneringen die ik voor altijd koester.”

Het verdriet bij Jaimie is groot. En bovendien is het al de tweede grote klap in een week tijd die ze moet verwerken. Zondag werd haar verloofde Lil Kleine opgepakt nadat hij haar zaterdag zou hebben mishandeld. Op beelden die rondgingen zou te zien zijn hoe de rapper haar aan haar haren uit een auto trekt en vervolgens haar hoofd tussen een deur klemt.

Lil Kleine heeft drie nachten vastgezeten, maar mag het onderzoek van de politie inmiddels in vrijheid afwachten.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer