Opnieuw slecht nieuws voor Jaimie Vaes

Karen Luiken-21 februari 2022 om 07:17

Er heeft zich opnieuw een drama afgespeeld in het leven van Jaimie Vaes. Een paar dagen nadat Lil Kleine werd opgepakt wegens het mishandelen van de realityster, blijkt dat haar oma is overleden. Dat schrijft ze in een emotioneel eerbetoon op Instagram.

“Liefste lieve omie, vandaag ben je vertrokken naar een beter plekje”, aldus Jaimie bij een foto van haar oma. “We gaan je ontzettend missen. Ik was te laat om je een fijne reis te wensen, maar ik weet dat je nu al meekijkt. Je was de liefste, leukste, grappigste en knapste oma. En wat was je sterk. Zoveel herinneringen die ik voor altijd koester.”

Het verdriet bij Jaimie is groot. En bovendien is het al de tweede grote klap in een week tijd die ze moet verwerken. Zondag werd haar verloofde Lil Kleine opgepakt nadat hij haar zaterdag zou hebben mishandeld. Op beelden die rondgingen zou te zien zijn hoe de rapper haar aan haar haren uit een auto trekt en vervolgens haar hoofd tussen een deur klemt.

Lil Kleine heeft drie nachten vastgezeten, maar mag het onderzoek van de politie inmiddels in vrijheid afwachten.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer