Tom Holland last pauze in na volgend project

Dieter Blarinckx-20 februari 2022 om 09:58

De Britse acteur Tom Holland is de laatste tijd niet meer van het scherm te slaan. Met kleppers zoals 'The Devil All The Time', 'Spider-Man: No Way Home' en 'Uncharted', is de 25-jarige acteur fenomenaal bezig, maar toch wil hij binnenkort een pauze inlassen.

In een een recent interview met de Britse pers vertelde Holland dat hij na zijn volgend project even een pauze gaat nemen en dus even niet gaat acteren:

"Ik ga een tv-show maken voor Apple waar ik echt excited voor ben... Maar ik kan met zekerheid zeggen dat ik na dat project even een pauze zal inlassen", klonk het bij 'm.

Ontdek 'm - zolang het dus nog kan - nog in 'Spider-Man: No Way Home' en 'Uncharted'!

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer