Vierde 'Despicable Me'-film in de maak

Karen Luiken-20 februari 2022 om 09:01

Maak je klaar voor je favoriete gele monstertjes want ‘Despicable Me’ komt terug! The Wrap meldt dat er een vierde film in de maak is.

De officiële releasedatum staat nu op 23 juli 2024. Het duurt dus nog even voordat Gru en zijn Minions terugkeren, maar toch kijken we nu al reikhalzend uit naar dat moment.

Over de verhaallijn is nog niets bekend. De enige details die wel al zijn aangekondigd, gaan over de cast. Zo leent Steve Carell zijn stem naar verluidt opnieuw uit voor de grote schurk en keren ook Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Kristen Wiig en Pierre Coffin naar verwachting terug.

Het wordt de vierde film in de ‘Despicable Me’-reeks. De eerste kwam in 2010 uit, de tweede in 2015 en de meest recente in 2017.

Liedjes uit 'The Little Mermaid' nu online

Karen Luiken-19 mei 2023 om 15:29

Kun je niet wachten tot de live action-versie van ‘The Little Mermaid’ online komt? Wij ook niet. Maar gelukkig heeft Disney iets om fans alvast een beetje warm te maken. Alle nummers uit de film zijn te beluisteren!

In de afgelopen weken heeft Disney al heel wat voorproefjes van ‘The Little Mermaid’ gedeeld. Er kwamen teasers, trailers, stukjes uit verschillende liedjes en zelfs al een complete titelsong. Maar vanaf nu zijn dus echt álle nummers uit de film te beluisteren. En dat zijn er maar liefst vijftien in het totaal.

In de lijst, die je bijvoorbeeld via Spotify kunt vinden, staan onder andere de songs ‘Under the Sea’, ‘Kiss the Girl’, ‘Part Of Your World’, ‘For The First Time’ en ‘Wild Uncharted Waters’. Hier kun je de complete soundtrack bekijken.

‘The Little Mermaid’ is vanaf 24 mei te zien in de bioscoop.

Nieuwe BTS-docu's op 17 en 18 juni in de bioscoop

Dieter Blarinckx-18 mei 2023 om 08:36

Goed nieuws voor de fans van de K-popband BTS want de twee aangekondigde unieke documentaires hebben nu ook 100% zeker een Belgische release in de bioscopen. Méér zelfs, je kan nu al tickets kopen!

In het weekend van 17 en 18 juni kan je in de Belgische bioscopen terecht voor twee unieke documentaires over BTS-bandleden: 'J-Hope in the Box' en 'SUGA: Road to D-DAY'. De ticketverkoop werd gisteren gestart.

Om de tiende verjaardag van BTS te vieren zullen deze twee unieke docu’s twee dagen lang te zien zijn in bioscopen wereldwijd. Voorlopig is het enkel de Belgische bioscoopketen Kinepolis die de twee docu’s opneemt in programmatie.

De docu 'J-Hope in the Box' focust zich op bandlid J-Hope en zijn debuutplaat, terwijl 'SUGA: Road to D-DAY' eerder focust op bandlid SUGA en zijn carrière onder artiestennaam Agust D.

Check hieronder de aankondiging:

Ontdek meer