Kochten Zendaya en Tom Holland dan toch geen huis in Londen?

Amber Schepers-18 februari 2022 om 21:46

Zendaya en Tom Holland, hét koppel van het moment. De jonge 'Spider-Man' acteurs zijn een populair topic in Hollywood en ver daarbuiten. Hun romance wordt uitgebreid besproken en zelfs hun toekomstplannen houden fans in de ban.

Slecht nieuws voor fans die dachten dat het Hollywoodkoppel Zendaya en Tom Holland naar Londen verhuisden. Een week geleden zag het er naar uit dat de tortelduifjes een volgende stap zette in hun relatie. Een bron liet weten dat het koppel recent hun eerste woning kocht. De Amerikaanse actrice en de Engelse acteur gingen voor een prachtig herenhuis in South West London, maar dat blijkt volgens Tom Holland niet te kloppen.

"Ik werd door zoveel mensen gebeld omdat ik blijkbaar een huis in het zuiden van Londen had gekocht. Dat is helemaal niet waar. Wat een verrassing, ik ben benieuwd wanneer ik de sleutel krijg. Ik heb geen idee vanwaar het nieuws komt", vertelt hij bij Live with Kelly and Ryan.

Zendaya en Tom Holland houden ervan om hun relatie mysterieus te houden. Zo postte Zendaya in december een selfie op haar Instagram Story met een diamant rond haar ringvinger. Fans werden helemaal gek en een mogelijke verloving werd niet uitgesloten. Hoe de vork nu echt in de steel zit, zullen we misschien niet snel te weten komen. We kijken alvast uit naar wat de toekomst voor hun in petto heeft. Keep guessing!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer