Kochten Zendaya en Tom Holland dan toch geen huis in Londen?

Amber Schepers-18 februari 2022 om 21:46

Zendaya en Tom Holland, hét koppel van het moment. De jonge 'Spider-Man' acteurs zijn een populair topic in Hollywood en ver daarbuiten. Hun romance wordt uitgebreid besproken en zelfs hun toekomstplannen houden fans in de ban.

Slecht nieuws voor fans die dachten dat het Hollywoodkoppel Zendaya en Tom Holland naar Londen verhuisden. Een week geleden zag het er naar uit dat de tortelduifjes een volgende stap zette in hun relatie. Een bron liet weten dat het koppel recent hun eerste woning kocht. De Amerikaanse actrice en de Engelse acteur gingen voor een prachtig herenhuis in South West London, maar dat blijkt volgens Tom Holland niet te kloppen.

"Ik werd door zoveel mensen gebeld omdat ik blijkbaar een huis in het zuiden van Londen had gekocht. Dat is helemaal niet waar. Wat een verrassing, ik ben benieuwd wanneer ik de sleutel krijg. Ik heb geen idee vanwaar het nieuws komt", vertelt hij bij Live with Kelly and Ryan.

Zendaya en Tom Holland houden ervan om hun relatie mysterieus te houden. Zo postte Zendaya in december een selfie op haar Instagram Story met een diamant rond haar ringvinger. Fans werden helemaal gek en een mogelijke verloving werd niet uitgesloten. Hoe de vork nu echt in de steel zit, zullen we misschien niet snel te weten komen. We kijken alvast uit naar wat de toekomst voor hun in petto heeft. Keep guessing!

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer