Daar is ‘ie dan: het nummer van Ziggy en Celester

Karen Luiken-18 februari 2022 om 15:04

Celester en Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’ hebben misschien geen permanent plekje naast Hanne en Marthe weten te veroveren, stilzitten doen ze zeker niet. De twee hebben de handen ineen geslagen en komen nu met een gezamenlijk liedje.

Het duo kondigde via TikTok al aan met een nummer te komen. Vandaag is dan eindelijk de grote dag dat het eindresultaat met de rest van de wereld wordt gedeeld. Het liedje heet ‘Suikerspin’ en heeft een hoog K3-gehalte.

Ziggy trapt de single af met zijn eerste solo. Daarna komt het refrein, gevolgd door een couplet van Celester. Zij stond in de finale van ‘K2 zoekt K3’ en zingt onder meer over de strijd die ze verloren heeft. “Ik heb gestreden, maar wel dankbaar. Ik heb gestreden want ik stond daar. Je kan gaan haten maar je blaat. Ik ben gelukkig en tevreden”, klinkt het.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Sam Fender niet naar Rock Werchter wegens stemproblemen

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:49

Slecht nieuws voor fans van Sam Fender. De zanger zou dit weekend eigenlijk optreden op Rock Werchter, maar moet zijn show helaas cancelen wegens stemproblemen.

De organisatie van Rock Werchter laat weten dat de Britse zanger Sam Fender tonsillitis heeft, een ontsteking van de keelamandelen, en daarom niet kan optreden op de stage die The Barn wordt genoemd. Wel is er al een vervanger voor hem geregeld: Charles, een zangeres van eigen Belgische bodem.

Rock Werchter gaat vandaag van start en duurt tot en met zondag. Grote namen als Pearl Jam, The War on Drugs, The Kid Laroi en Carly Rae Jepsen treden op.

Ontdek meer