Eindigt tweede seizoen 'Euphoria' met Rue’s redding?

Amber Schepers-18 februari 2022 om 11:01

De razend populaire HBO serie 'Euphoria' slaat in bij alle kijkers. De Amerikaanse tienerdrama gaat op alle platformen viraal en terecht. Met nog maar twee afleveringen tot de finale speculeren fans over hoe het tweede seizoen zal eindigen.

Kan Rue zichzelf uit de put halen of komt alle hulp te laat? Zendaya laat alvast weten dat we onze hoop niet mogen verliezen. “Het einde van het tweede seizoen ging normaal anders aflopen, maar Sam en ik konden Rue niet in de steek laten. We moesten hoop hebben in deze serie" vertelt ze aan The Cut.

Ze teaset dat Rue niet zal opgeven en dat er betere tijden aankomen voor Rue en haar familie. “Ik vind dat Rue het verdient, zoals iedereen die hetzelfde meemaakt als haar.” Volgens Zendaya zal die redding in aflevering acht te zien zijn.

De Amerikaanse actrice wint haar eerste Emmy Award met haar rol als Rue. Met haar uitstekende acteerprestatie toont Z een realistische kijk in het leven van een drugsverslaafde, en zo’n rol spelen is niet altijd even gemakkelijk. “Het meeste kan ik van me afzetten, maar er zijn dagen dat ik er zo hard in op ga, waardoor de gevoelens echt voelen”, vertelt ze.

Seksende slakken waren inspiratiebron voor 'Sex Education'-ster Simone Ashley

Karen Luiken-25 juni 2022 om 09:02

Simone Ashley heeft zich op een bizarre manier voorbereid voor haar rol in ‘Sex Education’. De 27-jarige actrice, die Olivia speelt in de Netflix-hit, keek naar seksende slakken. Jep, dat lees je goed.

In het eerste seizoen van ‘Sex Education’ is Olivia de eerste officiële klant van het seksbedrijf van Otis Milburn. Later krijgt ze een seksuele relatie met haar vriend Malek en daarvoor moest Simone verschillende seksscènes (inclusief orgamsegezicht) opnemen.

Om zich voor te bereiden op die intieme scènes hebben Simone en de rest van de cast naar parende slakken gekeken. Want ja... Dat doe je nou eenmaal. “We hebben de bewegingen van verschillende dieren onderzocht om te kijken op welke manieren je seks kunt hebben”, aldus de actrice in een gesprek met People. “We keken bijvoorbeeld naar parende slakken, die daadwerkelijk een plasma produceren dat zich verstrengelt.”

De seksscènes die Simone en haar collega’s moesten doen, werden gelinkt aan seksende dieren. “Als we een sensuele, langzame scène moesten doen, dan wisten we dat we hetzelfde moesten doen als slakken.”

'Selling Sunset' krijgt nog (minimaal) twee seizoenen

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:35

Fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van alle drama die Chrishell, Maya, Mary en Heather uit ‘Selling Sunset’ met zich meebrengen. De hitserie krijgt er nog zeker twee seizoenen bij!

Er staan inmiddels vijf seizoenen van 'Selling Sunset' op Netflix. Vijf seizoenen waarin de meest luxe huizen worden verkocht, waarin een flinke portie drama voorbij komt en waarin zelfs ruimte is voor romantiek.

Binnenkort krijgen fans meer van dat, want Chrishell laat via Instagram weten dat een zesde en zevende seizoen op komst zijn. De opnames starten deze zomer al.

“Een felicitatie aan deze lieve, leuke en gekke groep”, schrijft Chrishell bij een foto van de cast. “Selling Sunset krijgt een zesde en zevende seizoen. De opnames van het zesde seizoen beginnen deze zomer!”

De realityster richt zich ook nog tot haar fans. “Bedankt iedereen voor het kijken en voor alle liefde. En zelfs bedankt aan iedereen die een hekel heeft aan ons.”

Ontdek meer