Balaton Sound gaat na twee jaar weer door en dit zijn de eerste namen

Amber Schepers-18 februari 2022 om 10:56

Er zijn een heleboel dingen waar we naar uit hebben gekeken tijdens de never-ending pandemie, maar het grootste gemis waren toch de festivals waar alles kan en mag. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Het lijkt erop dat we een grenzeloze zomer tegemoet gaan.

Na een beperkt festivalseizoen afgelopen zomer gaat Balaton Sound dit jaar eindelijk weer door. Deze zomer kan je weer swingen op een van Europa’s grootste elektronische festivals aan het Balatonmeer in Hongarije. Elk jaar zijn er duizenden Vlamingen aanwezig om de pannen van het dak te feesten.

Hou jij ook van zwetende lichamen, dansende jongeren en goeie beats? Dan kan jij met ons mee op The Balaton Trip! Geniet van Balaton Sound 2022 met The Full Experience, een slaapplekje op de enige officiële Belgian Camping op strompelafstand van het Balaton Sound Festival. En er is nog meer, want we nemen ook menig talent mee van Belgische bodem om onze camping stage te vullen met de beste beats. Sfeer gegarandeerd!

Tickets voor het festival zijn nu al verkrijgbaar. De kaartverkoop startte meteen met een 72-uurs Flash Sale. Tot en met zondagmiddag 12.00 uur heb je de kans om 4-Day Passes en 3-Day Passen te claimen tegen een speciaal Early Bird tarief. Tickets om op de Belgian Camping te verblijven gaan pas vanaf zondag in verkoop. Aftellen maar!

Zonet maakte Balaton Sound de eerste namen van de line-up bekend:

Woensdag 29 juni 2022

- Martin Garrix
- Lost Frequencies
- Yellow Claw
- Becky Hill
- Carnage
- Moksi

Donderdag 30 juni 2022

- Dimitri Vegas & Like Mike
- Paul Kalkbrenner
- Alok
- Jonas Blue
- Modestep Live
- Malaa

Vrijdag 1 juli 2022

- Marshmello
- Timmy Trumpet
- Dillon Francis
- Nervo
- Imanbek
- Sikdope

Zaterdag 2 juli 2022

- Alesso
- Robin Schulz
- Vini Vici
- Paul Van Dyk
- Topic
- Blastoyz

Wil je met ons mee naar The Balaton Trip? Registreer dan hier.

Hype'O Dream maakt line-up compleet

Karen Luiken-26 mei 2022 om 10:50

De festivalzomer waar we zo lang naar uit hebben gekeken is eindelijk aangebroken. Alle feestjes die twee jaar lang niet door hebben kunnen gaan, worden nu dubbel en dwars ingehaald. In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream.

Je moet er nog even geduld voor hebben, maar over een paar weken vormt Waregem het decor van een nieuwe editie van Hype’O Dream. Twee dagen lang kan er keihard gefeest worden op de muziek van de beste dj’s.

Verschillende artiesten werden eerder al aangekondigd, maar inmiddels is de line-up helemaal compleet. $hirak komt langs, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde. Maar ook Avarage Rob maakt zijn opwachting, net zoals Yves Deruyter, Yves V en Regi.

Een lijst met alle aanwezige artiesten check je hieronder.

WOO HAH! kondigt laatste tien namen aan

Karen Luiken-26 mei 2022 om 09:42- Foto:

Photo by Chase Fade on Unsplash

De line-up van WOO HAH! is compleet. Vandaag zijn de laatste tien namen aangekondigd en dat betekent dat het aftellen naar het festival nu écht kan beginnen.

Naast de al eerder aangekondigde namen Future, Dave en J. Cole zullen ook Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar, La$$a, Iliasopdebeat, Christian D, DDG en Trobi & Friends een optreden verzorgen.

Het reguliere programma is inmiddels dus rond, maar de organisatie van het festival zal binnenkort nog wel aankondigingen doen voor de Lil Cube-stage, waar nieuwe talenten de kans krijgen het podium te beklimmen.

Kaartjes voor het festival, dat dit keer in samenwerking met Rolling Loud wordt gehouden, zijn nog verkrijgbaar via de website van WOO HAH!

Ontdek meer