Drankmerk beëindigt samenwerking met Lil Kleine

Karen Luiken-18 februari 2022 om 07:40

De aanhouding van Lil Kleine eerder deze week krijgt steeds meer gevolgen. Nadat verschillende radiozenders besloten zijn muziek niet meer te draaien en Madame Tussauds zijn wassenbeeld verwijderde, heeft nu ook drankmerk Fiorito besloten de samenwerking met de rapper te stoppen. Dat meldt RTLZ.

Fiorito, die bekendstaat als producent van limoncello, kan zich niet vinden in de geweldsincidenten waaraan Lil Kleine gelinkt wordt. “Wij keuren elke vorm van geweld af”, aldus het bedrijf. "Wij bestaan al tien jaar en willen gewoon niet geassocieerd worden met dit gedoe."

Lil Kleine werd zondagavond opgepakt nadat er beelden verschenen van een mishandeling. Daarop zou te zien zijn hoe de artiest zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto trekt en vervolgens een autodeur tegen haar hoofd duwt.

De rapper heeft drie nachten in een cel gezeten en werd woensdag vrijgelaten. Hij mag het politieonderzoek op vrije voeten afwachten.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Ontdek meer