Veel oude bekenden in cast 'Teen Wolf'-film

Karen Luiken-18 februari 2022 om 07:33

De ‘Teen Wolf’-film krijgt steeds meer vorm. We wisten al een tijdje dat de titel eraan zat te komen, maar nu weten we ook welke acteurs er een rol in gaan spelen. Paramount+ heeft een deel van de cast bekendgemaakt.

Een aantal bekende gezichten keert volgens Entertainment Weekly terug voor de film. Te beginnen met Crystal Reed die een comeback maakt als Allison Argent, het personage dat in het derde seizoen van de MTV-serie stierf.

Andere namen die we terug gaan zien, zijn Tyler Posey als Scott McCall, Holland Roden als Lydia Martin, Shelley Hennig als Malia Tate, Orny Adams als Coach Bobby Finstock, Linden Ashby als Sheriff Noah Stilinski, JR Bourne als Chris Argent, Seth Gilliam als Dr. Alan Deaton, Colton Haynes als Jackson Whittemore, Ryan Kelley als plaatsvervangend Jordan Parrish, Melissa Ponzio als Melissa McCall en Dylan Sprayberry als Liam Dunbar.

Acteurs die helaas nog ontbreken in dit lijstje, zijn Dylan O’Brien als Stiles en Tyler Hoechlin als Derek. Al betekent dat gelukkig niet direct dat hun terugkeer uitgesloten is. De complete cast is namelijk nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de releasedatum: ook die ontbreekt nog.

Nieuwe 'Magic Mike'-film nu te streamen

Dieter Blarinckx-27 maart 2023 om 16:24

Leuk en hot news voor de fans van Channing Tatum en de 'Magic Mike'-films, want het gloednieuwe en allerlaatste hoofdstuk kan je nu online streamen!

Nadat een zakelijke deal op de klippen loopt en hij geen cent meer op zak heeft, werkt Mike Lane in Florida als barman. Na een lange pauze besluit hij echter weer het danspodium op te gaan nadat een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat Mike niet kan weigeren. Met alles op het spel, nadat Mike ontdekt wat ze werkelijk van plan is, moet hij een groep van nieuwe, knappe dansers in vorm krijgen. Zal hij in staat zijn het voor elkaar te krijgen?

'Magic Mike's Last Dance' is de laatste film in de reeks en staat sinds deze week integraal op Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Proximus en Telenet.

Check hieronder de aankondiging en de trailer:

Disney+ deelt nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-27 maart 2023 om 08:16

Horrorfans kunnen hun hart ophalen. Over een dikke maand verschijnt ‘The Boogeyman’ in de grote zalen, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld en die beloven alvast veel goeds.

De horror gaat over de middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

‘The Boogeyman’ is vanaf 31 mei te zien in de bioscoop.

Ontdek meer