Veel oude bekenden in cast 'Teen Wolf'-film

Karen Luiken-18 februari 2022 om 07:33

De ‘Teen Wolf’-film krijgt steeds meer vorm. We wisten al een tijdje dat de titel eraan zat te komen, maar nu weten we ook welke acteurs er een rol in gaan spelen. Paramount+ heeft een deel van de cast bekendgemaakt.

Een aantal bekende gezichten keert volgens Entertainment Weekly terug voor de film. Te beginnen met Crystal Reed die een comeback maakt als Allison Argent, het personage dat in het derde seizoen van de MTV-serie stierf.

Andere namen die we terug gaan zien, zijn Tyler Posey als Scott McCall, Holland Roden als Lydia Martin, Shelley Hennig als Malia Tate, Orny Adams als Coach Bobby Finstock, Linden Ashby als Sheriff Noah Stilinski, JR Bourne als Chris Argent, Seth Gilliam als Dr. Alan Deaton, Colton Haynes als Jackson Whittemore, Ryan Kelley als plaatsvervangend Jordan Parrish, Melissa Ponzio als Melissa McCall en Dylan Sprayberry als Liam Dunbar.

Acteurs die helaas nog ontbreken in dit lijstje, zijn Dylan O’Brien als Stiles en Tyler Hoechlin als Derek. Al betekent dat gelukkig niet direct dat hun terugkeer uitgesloten is. De complete cast is namelijk nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de releasedatum: ook die ontbreekt nog.

Winnie de Pooh wordt angstaanjagend in nieuwe horrorfilm

Karen Luiken-27 mei 2022 om 06:26

Dacht je dat Winnie de Poeh altijd die zachtaardige, honingliefhebbende, gele beer was die geen vlieg kwaad deed? Als je beelden ziet van de aankomende horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ ga je daar wel anders over denken. Het schattige tekenfilmfiguur wordt angstaanjagend.

Regisseur Rhys Waterfield heeft in een gesprek met Variety details verklapt over ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’, een horrorfilm waarin de gele beer samen met zijn hulpje Knorretje transformeert in een kwaadaardig beest.

“Omdat ze zo vaak voor zichzelf hebben moeten zorgen, zijn ze verwilderd”, legt de regisseur uit. “Ze zijn teruggegaan naar hun dierlijke roots. Ze zijn niet langer tam: het zijn gemene beesten die een prooi proberen te vinden.”

De opnames vonden plaats in Engeland. Het is nog niet bekend wanneer de horror zal verschijnen.

Zien: Ryan Goslin en Chris Evans in nieuwe trailer 'The Gray Man'

Karen Luiken-24 mei 2022 om 16:00

Netflix komt deze zomer met een nieuwe actiefilm. Het wordt een titel met een fantastische cast (inclusief Ryan Gosling en Chris Evans), goed verhaal én veel spanning. De eerste officiële trailer belooft alvast veel goeds.

In ‘The Gray Man’ maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry, ook wel bekend als Sierra Six. Na een flinke tijd in de federale gevangenis wordt Gentry gerekruteerd door zijn contactpersoon Donald Fitzroy.

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en blijkt Six zelf een doelwit te zijn. Zijn ex-collega Lloyd Hansen heeft een wereldwijde klopjacht op hem ingezet en doet er alles aan om Six uit te schakelen. Agent Dani Miranda schiet Six te hulp en dat blijkt hij hard nodig te hebben.

Ryan Gosling en Chris Evans spelen de hoofdpersonages, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Billy Bob Thornton en Ana de Armas. Het viertal schittert vanaf 22 juli in ‘The Gray Man’.

Ontdek meer