Wéér een BTS-lid besmet met corona

Karen Luiken-18 februari 2022 om 07:17

Het coronavirus heeft BTS flink te pakken. Wéér een lid van de Koreaanse K-popgroep is er besmet mee geraakt. Dit keer is V het slachtoffer.

V ging dinsdagochtend naar het ziekenhuis voor een PCR-test omdat hij lichte keelpijn had. Niet veel later bleek dat hij besmet was met het coronavirus. “Hij wordt momenteel thuis behandeld in afwachting van verdere richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten”, laat het management van BTS weten. “We zullen er alles aan doen om V te helpen bij een spoedig herstel.”

De artiest is zaterdag nog bij de andere bandleden geweest, maar dat heeft vooralsnog niet voor andere besmettingen gezorgd. Er was geen nauw contact en bovendien droeg iedereen een mondmasker.

In december testten BTS-leden RM, Jin en Suga ook al positief op het virus. Vorige maand was Jimin aan de beurt. Zij zijn inmiddels allemaal hersteld.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer