LEGO komt met ‘Star Wars’ Halloween Special!

Dieter Blarinckx-07 augustus 2021 om 13:19

LEGO en Disney slaan de handen weer in elkaar voor een nieuwe Halloween special rond ‘Star Wars’. Eerder werden er al LEGO shorts gemaakt, alsook een ‘Star Wars Holiday Special’. De voorgaande collabs waren steeds te streamen via Disney+, en ook deze nieuwe Halloween special zal vanaf oktober te streamen zijn via de populaire streamingdienst.

‘Star Wars: Terrifying Tales’ is een korte special die zich afspeelt na de gebeurtenissen uit ‘The Rise of Skywalker’ en brengt jouw geliefde LEGO 'Star Wars'-personages weer bij elkaar, dit keer voor een angstaanjagend avontuur in “A Galaxy Far Far Away”.

De special zal vanaf 1 oktober te streamen zijn via Disney+.

Nieuw seizoen 'Sex Education' staat eindelijk op Netflix

Karen Luiken-17 september 2021 om 06:25

We voelen een seriemarathon aankomen. Na lang wachten keren Otis, Maeve, Eric en hun vrienden namelijk eindelijk terug naar Netflix. Het derde seizoen staat vanaf vandaag online!

In de nieuwe afleveringen staat fans heel wat te wachten. Waar Otis in het eerste seizoen nooit seks had, heeft hij dat nu om de haverklap. Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen heeft Aimee het feminisme ontdekt en wordt Jackson verliefd. Dat allemaal terwijl Hope, het nieuwe schoolhoofd, probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

Naast de originele castleden zullen we in het derde seizoen ook een aantal nieuwe gezichten spotten. Zo komt Peter Groff op bezoek, de succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer van Mr. Groff. Zijn rol wordt vertolkt door Jason Isaacs. Verder krijgt Moordale er met Cal (Dua Saleh) een nieuwe genderneutrale leerling bij en speelt Indra Ove de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

Zien: nieuwe trailer van tweede seizoen 'Locke & Key'

Karen Luiken-16 september 2021 om 12:49

Niet iedereen zit te springen tot de herfst aanbreekt. Het zal meer gaan regenen, de dagen worden korter, de nachten kouder. Toch is er een goede reden waarom je juist wél uit zou moeten kijken naar het volgende seizoen. Netflix komt namelijk met een aantal nieuwe pareltjes en één daarvan is het tweede seizoen van ‘Locke & Key’.

De serie volgt drie broers en zussen die, na de moord op hun vader, naar hun voorouderlijk huis verhuizen om daar te ontdekken dat de woning magische sleutels heeft. De stukjes metaal zijn meer dan alleen een hulpmiddel om deuren mee te openen. Het zijn magische sleutels die hen een breed scala aan krachten geven.

De cast bestaat uit Darby Stanchfield, Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones en Bill Heck. Zij zullen vanaf 22 oktober te zien zijn in het nieuwe seizoen van ‘Locke & Key’. Hieronder zie je de nieuwste beelden in de vorm van een trailer.

Ontdek meer