Jaimie Vaes heeft geen aangifte gedaan tegen Lil Kleine

Karen Luiken-17 februari 2022 om 07:11

Jaimie Vaes heeft geen aangifte gedaan tegen Lil Kleine. Dat vertelt Nienke Hoogervorst, de advocaat van de rapper, in een gesprek met Shownieuws.

Lil Kleine is zondagavond opgepakt nadat er kort daarvoor beelden verschenen van een mishandeling. Daarop zou te zien zijn hoe de rapper zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto trekt en vervolgens een autodeur tegen haar hoofd duwt. Het geweldsincident zou zaterdagavond hebben plaatsgevonden.

Jorik Scholten, echte naam van Lil Kleine, werd gisteren vrijgelaten na drie dagen vast te hebben gezeten. Hij mag het onderzoek van de politie in vrijheid afwachten.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer