Plopsa komt met eigen Monopoly-spel!

Dieter Blarinckx-07 augustus 2021 om 13:04

Wie zot is van gezelschapspelletjes en maar niet genoeg krijgt ven pretparken, kan binnenkort de Plopsa-versie van Monopoly in huis halen!

“Plopsa is het eerste themapark dat een eigen Monopoly-editie krijgt. Aan het spel op zich verandert niets. De pionnen blijven ook dezelfde. Je zal in de Plopsa-versie geen straten of gronden kunnen kopen, maar attracties. Spelers zullen zo hun ideale Plopsapark kunnen samenstellen. De kanskaarten werden trouwens ook aangepast. Zo moet je mogelijk een geldbedrag betalen omdat je bent gaan eten in het Mister Spaghetti-restaurant of omdat je een onderhoudsbeurt voor je attracties moet betalen. Het wordt een echte totaalbeleving en gegarandeerd plezier voor de ganse familie” klinkt het bij Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof en Cedric Libbrecht.

Op het spelbord zullen er 22 attracties te koop worden aangeboden. Eén daarvan is nog vrij te kiezen door de Plopsa-fans: “We hebben 21 attracties ingevuld, maar we willen pretparkliefhebbers de kans geven om hun eigen inbreng te geven. Daarom hebben we samen een voorselectie van acht attracties uit Belgische Plopsa-parken gemaakt. Mensen kunnen tot en met 15 augustus stemmen op hun favoriete attractie. Mijn persoonlijke favoriet is onze nieuwste rollercoaster The Ride to Happiness. Maar er zijn nog andere leuke attracties zoals Heidi The Ride of de K3-Rollerskater waarvoor mensen kunnen kiezen.”

Hier kan je nog tot 15 augustus je stem uitbrengen.

Het spel zelf zal in het voorjaar van 2022 te koop zijn en zal zo’n 50 euro kosten.

Drama in 'Temptation Island' als geheim van koppel uitkomt

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:22

De nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ belooft een heftige te worden. Verwacht drama, heftige confrontaties en tranen. Heel veel tranen. Zowel de mannen- als de vrouwenvilla staat op zijn kop als één van de koppels een goed bewaard geheim onthuld. Iets waar vooral Bert het erg zwaar mee heeft.

'Pitch Perfect' wordt een serie

Karen Luiken-22 september 2021 om 08:09

Goed nieuws voor fans van ‘Pitch Perfect’. De muzikale reeks die tot nu toe drie films telt, gaat door in serievorm. Dat meldt Variety.

De show speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van de films af. Adam Devine keert terug als Bumper Allen, die naar Duitsland verhuist om zijn muziekcarrière nieuw leven in te blazen als één van zijn nummers een grote hit wordt in Berlijn.

Vergeten wie Bumper ook alweer was? We geven je een opfrissertje. Hij was in de eerste film de leider van de mannelijke a capella-groep The Treblemakers en had in het vervolg een bijrol als love interest van Fat Amy. Hoewel hij ontbrak in de derde film, keert hij nu dus weer terug in de serie.

Naast Adam Devine speelden ook Rebel Wilson en Anna Kendrick grote rollen in de films. Het is niet duidelijk of zij een comeback zullen maken. Ook zijn er nog geen details bekend over de releasedatum van de serie, die uitgezonden zal worden op de Amerikaanse streamingsdienst Peacock.

Ontdek meer