Vrouwelijke sequel op ‘Chronicle’ in de maak!

Dieter Blarinckx-07 augustus 2021 om 12:58

Wie zich de film ‘Chronicle’ uit 2012 nog herinnert, zal vast en zeker staan te springen voor dit leuke filmnieuws: producer John Davis heeft namelijk bekendgemaakt dat er ein-de-lijk een sequel in de maak is! Het verhaal zal zich tien jaar na de gebeurtenissen van het origineel afspelen en rond nieuwe, vrouwelijke hoofdpersonages draaien.

“De film gaat over fake news, echt nieuws en dingen die in de doofpot worden gestopt. De hoofdpersonages zijn jonge, pas afgestudeerde en geëmancipeerde vrouwen”, klinkt het bij Davis.

Meer nieuws is er helaas nog niet bekend, dus stay tuned voor de laatste updates!

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer