Zien: Knabbel & Babbel zijn terug in nieuwe 'Rescue Rangers'-film

Dieter Blarinckx-15 februari 2022 om 21:10

Wie opgroeide in de jaren '90 en begin jaren '00, herinnert zich vast en zeker nog wel de avonturen van Knabbel en Babbel in de 'Rescue Rangers'. En nu, 30 jaar later, maken ze een comeback!

Disney dropte zopas de teaser trailer van 'Chip ‘n Dale: Rescue Rangers', een live-action film met Knabbel en Babbel (Chip & Dale in het Engels) in de hoofdrollen! De film zal exclusief te streamen zijn via Disney+.

Het verhaal volgt de twee dolle, geliefde eekhoorns in een zotgek nieuw avontuur dat deels in oude animatie en deels nieuwe animatiestijl gefilmd is. Bekijk de teaser en de poster hieronder!

'Chip ‘n Dale: Rescue Rangers' zal binnenkort te streamen zijn via Disney+.

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer