TAGMAG zoekt nieuwe Festival Insider!

Lola Obasuyi Van Acker-17 februari 2022 om 16:05

Het einde van corona is in zicht! Goed nieuws, want eindelijk mag er weer gedanst, gefeest en gemuild worden! We hebben met TAGMAG nog beter nieuws. De komende maanden gaan we namelijk op zoek naar een nieuwe Festival Insider!

Droom jij ervan om samen met ons elk festival in Vlaanderen en daarbuiten onveilig te maken? Ben je op zoek naar de vakantiejob van je leven?
Schrijf je dan nu in via deze link en wie weet stap jij in de voetsporen van onder andere Jamie-Lee Six en Jaël Ost!

Succes en misschien tot binnenkort!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!

"ALLES KAPOT!" Clémentine op Sunrise Festival

Lola Obasuyi Van Acker-27 juni 2022 om 15:23

Nieuw hiphop- en rapfestival REFEST slaat handen ineen met TAGMAG

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Maxime Bhm on Unsplash

België krijgt er een gloednieuw festival bij. Op zaterdag 23 juli vormt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke het decor van REFEST, een evenement met live street artists, een sneaker customizer en een line-up die zowel Belgisch als Nederlands talent op de voorgrond plaatst.

De eerste editie van REFEST wordt een mix van dansen, chillen en fashion. Je kunt er terecht voor het luisteren naar muziek van artiesten als Boef, Snelle, Antoon, Yung, Mavu, Hakimm en Zoey Hasselbank. Maar ook voor het laten personaliseren van je festivalsneaker, een workshop om je schoeisel zelf te customizen en live street artists.

Tussen al het feestgedruis door zin in rust? Dan kun je terecht bij een zuiders getinte beach club die REFEST samen met TAGMAG verzorgt. Terwijl dj’s als Unregular en Piccinni voor chille beats zorgen, brengen TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Simon Wauman ter plekke verslag uit via TikTok, Instagram, Reels en YouTube.

Early Bird Tickets van 39 euro zijn alleen vandaag nog verkrijgbaar, daarna betaal je 45 euro voor een standaard kaartje. Meer informatie is te vinden op de website van REFEST.

Ontdek meer