Geliefde show 'Disney Illuminations' keert terug!

Dieter Blarinckx-15 februari 2022 om 07:12

Disneyland-lovers, deze is speciaal voor jullie! Het populaire Franse themapark heeft immers aangekondigd dat één van de meest geliefde shows ooit terugkeert: 'Disney Illuminations'. Op hun website staat te lezen dat de show zal terugkeren vanaf 16 februari.

De spectaculaire show werd even stilgelegd door de opflakkering van het coronavirus, maar nu heeft Disney aangekondigd via hun kanalen dat de show vanaf woensdagavond 16 februari terug te zien zal zijn aan het iconische Kasteel van Doornroosje.

“Elke avond schittert de magie aan de hemel in het Disneyland Park. Smelt bij de hartverwarmende figuren uit 'Frozen', beleef het ontroerende avontuur van 'The Lion King' en droom weg bij de onvergetelijke muziek van 'Star Wars' en 'Pirates of the Caribbean'! Na een avontuurlijke dag in de Disney Parken, beleef je een onvergetelijke avond met als fonkelende finale een schitterende vuurwerk- en lichtshow” staat te lezen op de website.

'Disney Illuminations' zal dus vanaf woensdagavond 16 februari terug iedere avond te zien zijn in het Disneyland Park!

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Ontdek meer