Geliefde show 'Disney Illuminations' keert terug!

Dieter Blarinckx-15 februari 2022 om 07:12

Disneyland-lovers, deze is speciaal voor jullie! Het populaire Franse themapark heeft immers aangekondigd dat één van de meest geliefde shows ooit terugkeert: 'Disney Illuminations'. Op hun website staat te lezen dat de show zal terugkeren vanaf 16 februari.

De spectaculaire show werd even stilgelegd door de opflakkering van het coronavirus, maar nu heeft Disney aangekondigd via hun kanalen dat de show vanaf woensdagavond 16 februari terug te zien zal zijn aan het iconische Kasteel van Doornroosje.

“Elke avond schittert de magie aan de hemel in het Disneyland Park. Smelt bij de hartverwarmende figuren uit 'Frozen', beleef het ontroerende avontuur van 'The Lion King' en droom weg bij de onvergetelijke muziek van 'Star Wars' en 'Pirates of the Caribbean'! Na een avontuurlijke dag in de Disney Parken, beleef je een onvergetelijke avond met als fonkelende finale een schitterende vuurwerk- en lichtshow” staat te lezen op de website.

'Disney Illuminations' zal dus vanaf woensdagavond 16 februari terug iedere avond te zien zijn in het Disneyland Park!

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer