Ziggy en Celester brengen samen single uit!

Dieter Blarinckx-15 februari 2022 om 07:07

Hoewel Julia het felbegeerde plekje tussen Hanne en Marthe wist te veroveren, wil dat nog niet zeggen dat het helemaal over en uit is voor de andere kandidaten van ‘K2 zoekt K3’. Dat bewijzen Celester en Ziggy nu eens te meer nu ze samen bekendmaakten dat ze binnenkort een single droppen!

Celester wist het tot in de finale te schoppen, Ziggy viel al na zijn eerste auditie af, maar toch zijn de twee online énorm populair. Via TikTok maakten de twee bekend dat ze binnenkort samen hun single ’Suikerspin’ droppen.

En bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een vette videoclip! En van die opnames werden op TikTok al enkele previews gedeeld. Check ze hieronder!

‘Suikerspin’ zal vanaf 18 februari te koop/streamen zijn, en je kan ‘m nu al pre-saven!

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

Selena Gomez werkt aan nieuw album

Karen Luiken-25 mei 2022 om 06:13

Grote kans dat er binnenkort nieuwe muziek van Selena Gomez verschijnt. De zangeres laat weten bezig te zijn met een album.

“Ik ben net klaar met het vierde seizoen van mijn kookprogramma en werk nu in Los Angeles aan mijn album”, aldus Selena in de ‘Crew Call’-podcast.

Of er ook een bijbehorende tournee komt, is nog niet bekend. Selena sluit het in ieder geval niet uit. “Ik sta ervoor open, maar ik heb natuurlijk wel verplichtingen, dus de tijd moet rijp zijn. Het staat niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje.”

Het nog titelloze album volgt Selena’s vorige platen ‘Rare’ uit 2020 en ‘Revelación’ uit 2021 op.

Ontdek meer