Billie Eilish boos op mensen die niet eerlijk zijn over plastische chirurgie

Karen Luiken-07 augustus 2021 om 03:45

Prima als je aan jezelf laat sleutelen, maar kom er dan wel voor uit. Dat is wat Billie Eilish denkt over mensen met plastische chirurgie. De zangeres vertelt in een interview met The Guardian dat ze er boos van wordt als er over dit soort dingen gelogen wordt.

Billie zingt erover in haar nieuwe liedje ‘OverHeated’, dat te vinden is op haar onlangs uitgebrachte album. “Het nummer is van toepassing op alle mensen die onbereikbare lichaamsnormen promoten”, aldus de zangeres. “Het is helemaal prima om iets aan jezelf te laten doen. Doe waar je gelukkig van wordt, maar ontken het niet als je het gedaan hebt. Dat maakt me woedend. Het is heel erg voor jonge vrouwen en mannen om dat te zien.”

Het raakt de 19-jarige ster als ze online kiekjes tegenkomt van mensen die er perfect uit lijken te zien, ook al weet ze dat ze niet echt zijn. “Dan denk ik: ‘Oh mijn god, hoe kunnen ze er zo uit zien?’”, vraagt Billie zich af. “Ik ken de ins en outs van deze industrie. Ik weet wat mensen gebruiken in foto’s, en ik weet ook dat dingen die echt lijken, nep kunnen zijn. Toch kan ik bij het zien van dit soort beelden nog steeds een slecht gevoel krijgen.”

(Foto: Reuters)

Viola Davis gecast in nieuwe 'The Hunger Games'

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:47

De Amerikaanse actrice Viola Davis, vooral bekend van haar rol in de hitserie 'How To Get Away With Murder', heeft een belangrijke rol beet in de opkomende film in de 'The Hunger Games'-franchise!

De 57-jarige actrice zal namelijk de rol van Dr. Volumnia Gaul, de hoofdspelmaker van de tiende editie van de jaarlijkse Hunger Games, vertolken. En het allerleukste: zij is wel degelijk de slechterik van de film!

“Vanaf het begin was Viola onze droom, vanwege de gelaagde intelligentie én emotie die ze in elke rol weet te brengen. Dr. Gaul is even wreed als creatief én even angstaanjagend als formidabel”, klinkt het bij de producenten van de nieuwe film.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Suzanne Collins en geldt als een prequel van de gekende films met Jennifer Lawrence.

De film zal vanaf november 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Liam Hemsworth weer vrijgezel

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 07:31

Liam Hemsworth is weer vrijgezel. Hij en Gabriella Brooks hebben na drie jaar daten een punt achter hun relatie gezet, vertelt een bron aan In Touch.

De romance werd volgens een bron een paar maanden geleden verbroken door Liam, Gabriella diepbedroefd achterlatend. “Hij wilde zich niet binden en heeft het sinds het einde van de pandemie weer een stuk drukker met werk”, zo klinkt het.

Liam en Gabriella werden voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt in december 2019 nadat ze samen werden gespot tijdens een lunch met Liams ouders. Een paar maanden daarvoor, in augustus, scheidde Liam van Miley Cyrus.

Ontdek meer