Billie Eilish boos op mensen die niet eerlijk zijn over plastische chirurgie

Karen Luiken-07 augustus 2021 om 03:45

Prima als je aan jezelf laat sleutelen, maar kom er dan wel voor uit. Dat is wat Billie Eilish denkt over mensen met plastische chirurgie. De zangeres vertelt in een interview met The Guardian dat ze er boos van wordt als er over dit soort dingen gelogen wordt.

Billie zingt erover in haar nieuwe liedje ‘OverHeated’, dat te vinden is op haar onlangs uitgebrachte album. “Het nummer is van toepassing op alle mensen die onbereikbare lichaamsnormen promoten”, aldus de zangeres. “Het is helemaal prima om iets aan jezelf te laten doen. Doe waar je gelukkig van wordt, maar ontken het niet als je het gedaan hebt. Dat maakt me woedend. Het is heel erg voor jonge vrouwen en mannen om dat te zien.”

Het raakt de 19-jarige ster als ze online kiekjes tegenkomt van mensen die er perfect uit lijken te zien, ook al weet ze dat ze niet echt zijn. “Dan denk ik: ‘Oh mijn god, hoe kunnen ze er zo uit zien?’”, vraagt Billie zich af. “Ik ken de ins en outs van deze industrie. Ik weet wat mensen gebruiken in foto’s, en ik weet ook dat dingen die echt lijken, nep kunnen zijn. Toch kan ik bij het zien van dit soort beelden nog steeds een slecht gevoel krijgen.”

(Foto: Reuters)

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer