Billie Eilish boos op mensen die niet eerlijk zijn over plastische chirurgie

Karen Luiken-07 augustus 2021 om 03:45

Prima als je aan jezelf laat sleutelen, maar kom er dan wel voor uit. Dat is wat Billie Eilish denkt over mensen met plastische chirurgie. De zangeres vertelt in een interview met The Guardian dat ze er boos van wordt als er over dit soort dingen gelogen wordt.

Billie zingt erover in haar nieuwe liedje ‘OverHeated’, dat te vinden is op haar onlangs uitgebrachte album. “Het nummer is van toepassing op alle mensen die onbereikbare lichaamsnormen promoten”, aldus de zangeres. “Het is helemaal prima om iets aan jezelf te laten doen. Doe waar je gelukkig van wordt, maar ontken het niet als je het gedaan hebt. Dat maakt me woedend. Het is heel erg voor jonge vrouwen en mannen om dat te zien.”

Het raakt de 19-jarige ster als ze online kiekjes tegenkomt van mensen die er perfect uit lijken te zien, ook al weet ze dat ze niet echt zijn. “Dan denk ik: ‘Oh mijn god, hoe kunnen ze er zo uit zien?’”, vraagt Billie zich af. “Ik ken de ins en outs van deze industrie. Ik weet wat mensen gebruiken in foto’s, en ik weet ook dat dingen die echt lijken, nep kunnen zijn. Toch kan ik bij het zien van dit soort beelden nog steeds een slecht gevoel krijgen.”

(Foto: Reuters)

'Sex Education'-acteur niet blij met fans

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:47

Hoewel veel mensen er een moord voor zouden doen om beroemd te worden, zouden sommige sterren er juist heel veel over hebben om eens níét herkend te worden. Asa Butterfield bijvoorbeeld. Hij is er he-le-maal klaar mee dat fans ongevraagd foto’s van hem maken.

De acteur kan sinds het grote succes van ‘Sex Education’ niet meer normaal over straat. Als hij zich in het openbaar bevindt, zijn er vaak mensen die iets van hem willen. En daar heeft hij niet altijd zin in. Op Twitter vraagt hij zijn fans dan ook of ze hem alsjeblieft met rust willen laten.

“Ik word zo moe van mensen die foto’s van me maken als ik een avondje uit ben. Het verpest niet alleen humeur, maar ook mijn avond. Fuck off. Laat me”, aldus Asa, die momenteel in het derde seizoen van ‘Sex Education’ te zien is als Otis. “Ik tweet dit terwijl ik in een taxi zit na een avond waarbij ik meerdere telefoons uit mijn gezicht heb moeten slaan.”

Delphine ontslagen na deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Delphine duur komen te staan. Hoewel het nog niet duidelijk is of haar relatie met Bert de ultieme test zal overleven – zo ziet het er nu in ieder geval niet naar uit – is er in ieder geval wel iets anders dat ze kwijt is geraakt: haar baan.

De realityster laat via Instagram weten na tien jaar ontslagen te zijn bij Delhaize. En de reden is best heftig. “Na tien jaar ontslag gekregen op mijn werk. Omdat ik meedoe aan Temptation”, aldus Delphine. “Ze hebben mij verplicht een onderling akkoord te tekenen.”

Het is de zoveelste klap die de brunette te verduren krijgt. Kijkers van Tempa hebben afgelopen week al kunnen zien hoe ze een geheim van Bert onthulde, nadat iedereen haar ervan beschuldigde ‘ziekelijk jaloers’ te zijn. “Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan niet anders. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest”, zo klonk het.

Bert ontkent dat hij seks heeft gehad en geeft aan dat het enkel om een massage ging. “Er is niets anders gebeurd dan dat.”

Ontdek meer