‘Love Is Blind’ krijgt derde seizoen

Karen Luiken-14 februari 2022 om 20:17

Een van Netflix’ meest bizarre datingexperimenten tot nu toe krijgt een wederom een vervolg. Er zijn nieuwe afleveringen van ‘Love Is Blind’ aangekondigd!

In ‘Love Is Blind’ worden verschillende vrijgezelle dames en heren in twee aparte huizen gezet. De singles voeren gesprekken zonder van elkaar te weten hoe ze eruitzien. Dat doen ze in de zogenoemde ‘pods’, ruimtes waarin ze elkaar wel kunnen horen, maar niet kunnen zien.

Ze gaan op zoek naar een zinvolle connectie en zullen zich, als ze die eenmaal hebben gevonden, met elkaar verloven. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen en werken ze samen naar hun trouwdag toe. Soms gaat dat goed, soms compleet mis.

Het eerste seizoen van ‘Love Is Blind’ verscheen twee jaar geleden op Netflix, het tweede is sinds kort te zien. Wanneer we het derde kunnen verwachten, is nog niet bekend. De opnames zitten er volgens de maker van de show, Chris Coelen, in ieder geval al op. "We hebben seizoen drie al gefilmd", zegt hij tegen Metro UK. "Elk seizoen is uniek. Het derde seizoen wordt heel anders dan de eerste twee seizoenen."

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer