Koen Kardashian noemt Lil Kleine een 'monster'

Karen Luiken-14 februari 2022 om 16:29

Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie Vaes, heeft via social media zijn woede geuit richting Lil Kleine. Laatstgenoemde is gisterenavond opgepakt wegens een vermeende mishandeling van zijn verloofde.

“Lieve Jaimie”, begint Koen zijn bericht. “Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je.”

Koen hoopt dat Jaimie weer vooruit kunt kijken, zich veilig kan voelen en de weg kan vinden om te stralen. “Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie”, vervolgt hij. “Je bent zo’n mooi mens. Genoeg is genoeg.”

Gisterenavond werden er door het juicekanaal lifeofyvonne beelden gedeeld van de mishandeling. Daarop zou te zien zijn hoe Lil Kleine zijn verloofde Jaimie aan haar haren uit een auto trekt. De rapper is opgepakt en zit naar verluidt nog steeds vast.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer