Koen Kardashian noemt Lil Kleine een 'monster'

Karen Luiken-14 februari 2022 om 16:29

Koen Kardashian, de beste vriend van Jaimie Vaes, heeft via social media zijn woede geuit richting Lil Kleine. Laatstgenoemde is gisterenavond opgepakt wegens een vermeende mishandeling van zijn verloofde.

“Lieve Jaimie”, begint Koen zijn bericht. “Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor. Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je.”

Koen hoopt dat Jaimie weer vooruit kunt kijken, zich veilig kan voelen en de weg kan vinden om te stralen. “Ik hoop op gerechtigheid lieve Jaimie”, vervolgt hij. “Je bent zo’n mooi mens. Genoeg is genoeg.”

Gisterenavond werden er door het juicekanaal lifeofyvonne beelden gedeeld van de mishandeling. Daarop zou te zien zijn hoe Lil Kleine zijn verloofde Jaimie aan haar haren uit een auto trekt. De rapper is opgepakt en zit naar verluidt nog steeds vast.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Ontdek meer