Netflix speelt voor cupido en lost trailer 'Bridgerton 2'

Karen Luiken-14 februari 2022 om 16:04

Netflix heeft zichzelf ontpopt tot heuse cupido. De streamingsdienst deelt vandaag een gloednieuwe trailer van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ en schiet daarmee hartstikke raak.

In de te verwachten afleveringen staat Anthony centraal. Gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden lijkt zijn zoektocht naar een debutante die aan zijn onmogelijke eisen voldoet op niets uit te lopen. Maar dan arriveren Kate en haar jongere zus Edwina Sharma uit India.

Anthony probeert in eerste instantie Edwina te versieren, maar als Kate daar een stokje voor wil steken omdat een liefdesmatch niet hoog op Anthony’s prioriteitenlijstje lijkt te staan, begint ze steeds meer in het Bridgerton-lid te zien. De twee groeien dichter en dichter naar elkaar.

Benieuwd hoe dit verhaal zich gaat ontwikkelen? Je ziet het binnenkort. Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ verschijnt op 25 maart op Netflix.

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer