Jesy Nelson verwijdert al haar foto's van Instagram

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 14:39

Wie nu een kijkje neemt op het Instagram-account van Jesy Nelson, ziet niet veel meer dan een blanco pagina. De voormalige Little Mix-zangeres heeft alle foto’s van haar profiel gegooid.

Maar daar blijft het niet bij, want de ster heeft ook iedereen ontvolgd. Het enige wat ze nog wel heeft, zijn de 8,2 miljoen volgers die ze al had. Vlak voordat ze de boel verwijderde deelde ze nog de woorden: ‘Een nieuw tijdperk breekt aan’.

De zangeres heeft geen onhandige tijd uitgekozen voor haar actie. Over een paar weken verschijnt naar verwachting namelijk haar nieuwe album. Het wordt de eerste plaat die ze solo uitbrengt. In december besloot ze na een vervelende periode waarin ze struggelde met haar geestelijke gezondheid uit de meidengroep Little Mix te stappen.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer