Temptations Eva open over slippertjes en breuk met Kevin

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 14:34

Het is over en uit tussen Kevin en Eva uit ‘Temptation Island’. Ze wisten hun relatie na de opnames van het programma nog lang stand te houden, maar hebben er nu toch een punt achter gezet. Eva vertelt in een gesprek met Grazia dat fouten die zij heeft gemaakt, daartoe hebben geleid.

“Ik vind het heel erg dat het voorbij is tussen ons”, aldus Eva. “Onze relatie ging de laatste tijd al iets minder goed. Ik ben een tijdje werkloos geweest en kwam daardoor in een negatieve spiraal terecht. Zoiets zet wel spanning op je relatie.”

Toch was het een slippertje dat de uiteindelijke reden van de breuk werd. Sterker: drie slippertjes. “Het is mijn eigen schuld. Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Ik heb er veel spijt van.” De blondine heeft het huis van Kevin verlaten en woont inmiddels weer bij haar ouders.

Toch sluit ze niet uit dat het in de toekomst nog goed kan komen tussen de twee. Eva denkt dat Kevin, die in het verleden ook fouten heeft gemaakt, haar wel zou kunnen vergeven. “Maar momenteel zit ik niet lekker in mijn vel en ben ik mezelf daardoor niet. Ik was al minder leuk naar hem toe, en Kevin gaf aan dat hij zo geen relatie wil. Dat begrijp ik ook wel. Daarnaast willen we elkaar eerst ook alle tijd en rust geven om te bezinken wat er is gebeurd. Wie weet dat het ooit goedkomt.”

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Ontdek meer