Temptations Eva open over slippertjes en breuk met Kevin

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 14:34

Het is over en uit tussen Kevin en Eva uit ‘Temptation Island’. Ze wisten hun relatie na de opnames van het programma nog lang stand te houden, maar hebben er nu toch een punt achter gezet. Eva vertelt in een gesprek met Grazia dat fouten die zij heeft gemaakt, daartoe hebben geleid.

“Ik vind het heel erg dat het voorbij is tussen ons”, aldus Eva. “Onze relatie ging de laatste tijd al iets minder goed. Ik ben een tijdje werkloos geweest en kwam daardoor in een negatieve spiraal terecht. Zoiets zet wel spanning op je relatie.”

Toch was het een slippertje dat de uiteindelijke reden van de breuk werd. Sterker: drie slippertjes. “Het is mijn eigen schuld. Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Ik heb er veel spijt van.” De blondine heeft het huis van Kevin verlaten en woont inmiddels weer bij haar ouders.

Toch sluit ze niet uit dat het in de toekomst nog goed kan komen tussen de twee. Eva denkt dat Kevin, die in het verleden ook fouten heeft gemaakt, haar wel zou kunnen vergeven. “Maar momenteel zit ik niet lekker in mijn vel en ben ik mezelf daardoor niet. Ik was al minder leuk naar hem toe, en Kevin gaf aan dat hij zo geen relatie wil. Dat begrijp ik ook wel. Daarnaast willen we elkaar eerst ook alle tijd en rust geven om te bezinken wat er is gebeurd. Wie weet dat het ooit goedkomt.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer