Nieuwe 'Doctor Strange'-trailer gedropt!

Dieter Blarinckx-14 februari 2022 om 06:56

Afgelopen nacht vond de jaarlijkse Super Bowl plaats in de Verenigde Staten. En wie Super Bowl zegt, denkt ook automatisch aan de trailerdrops van de grootse aankomende releases. Zo werd ook de trailer van het nieuwste Marvel-avontuur 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' gedropt.

In dit nieuwe hoofdstuk in de Marvel Cinematic Universe, gaat Doctor Strange met de hulp van Wanda, op een gloednieuw avontuur door het multiversum. Dat multiversum werd geopend door Loki (check de serie 'Loki' op Disney+) en door Peter Parker (Spider-Man) in 'Spider-Man: No Way Home'.

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' zal vanaf 4 mei te zien zijn in de bioscoop!

Check de gloednieuwe trailer hieronder:

Ontdek hier de eerste trailer van 'Hocus Pocus 2'

Karen Luiken-28 juni 2022 om 16:42

Disney+ heeft een cadeautje voor fans die reikhalzend uitkijken naar de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’. De streamingsdienst heeft (eindelijk) de eerste trailer gedeeld!

Johnny Depp keert voor megadeal mogelijk toch terug als Jack Sparrow

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:08

Johnny Depp keert misschien tóch terug naar ‘Pirates of the Caribbean’ nadat hij vier jaar geleden uit de franchise werd verwijderd. Poptopic meldt dat de 59-jarige acteur met Disney praat over een megadeal.

Nu Johnny de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard heeft gewonnen, zou Disney hem tóch weer terug willen laten keren in de nieuwe ‘Pirates of the Caribbean’. En daar staat een flink bedrag tegenover. Volgens een bron gaat het om een deal van 300 miljoen dollar.

“Disney heeft contact met de acteur opgenomen voorafgaand aan zijn proces wegens smaad tegen Amber Heard”, aldus de insider. “Ze hebben gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor nog een of twee piratenfilms.”

De bron voegt daar nog aan toe dat er ook nog een ander project in de maak is voor Johnny. “De deal is naar verluidt voor een terugkeer als Jack Sparrow in ‘Pirates of the Caribbean 6’, maar ook voor een spin-off over het vroegere leven van de Captain of the Black Pearl’.

Voor dat laatste project zou al een concept klaarliggen. “Ze hebben goede hoop dat Johnny hen zal vergeven en terug zal keren als zijn iconische personage”, zegt de bron nog over Disney.

Ontdek meer