Rihanna geniet van zwangerschap

Karen Luiken-13 februari 2022 om 16:14

Rihanna straalt als nooit tevoren nu ze in verwachting is van haar eerste kindje. In een gesprek met Entertainment Tonight vertelt ze dat ze met volle teugen geniet van deze tijd.

RiRi verscheen afgelopen vrijdag voor het eerst sinds de bekendmaking van haar zwangerschap op een openbaar evenement. Daar vertelde ze dat ze zich goed voelt. “Het is tot nu toe een spannende reis”, aldus de zangeres. “Ik leef van week tot week. Er is altijd wel iets nieuws en daar geniet ik van.”

Voor haar vriend A$AP Rocky geldt hetzelfde. Hij vindt tot nu toe alles geweldig. “Ik ben opgewonden voor iets waarvan ik nog niet weet hoe het gaat zijn. Alles is nieuw voor mij.”

Terwijl de twee zich voorbereiden op de komst van de kleine, wachten fans nog steeds op nieuwe muziek. En ook daarover heeft Rihanna goed nieuws. “Jullie gaan nog steeds muziek van me krijgen”, belooft ze. Maar verwacht vooral geen slaapliedjes nu ze moeder wordt. “Mijn fans zouden me vermoorden als ik na zo lang wachten een slaapliedje uit zou brengen.”

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ed Sheeran in het geheim opnieuw papa geworden

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:32

Ed Sheehan heeft er in het diepste geheim een kindje bij gekregen. Zijn vrouw Cherry Seaborn is bevallen van een dochtertje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We willen jullie laten weten dat we nog een prachtige dochter hebben gekregen”, schrijft Ed bij een foto van twee babysokjes. “We zijn allebei helemaal verliefd en blij dat we nu een gezin van vier zijn.”

Over de naam maakt de zanger nog niets bekend. In 2020 werden Ed en Cherry voor het eerst ouders van dochtertje Lyra Antarctica.

Ontdek meer