Disneyland Paris stelt nieuwe show ‘D-Light’ voor

Dieter Blarinckx-13 februari 2022 om 08:58

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris groot feest want dan viert het Franse themapark haar 30ste verjaardag! Ter ere van die speciale gebeurtenis zal er een gloednieuwe en spectaculaire avondshow plaatsvinden aan het iconische Kasteel van Doornroosje. Het kasteel zal tijdens 'Disney D-Light' worden betoverd met projecties, lasers en fonteinen terwijl er talloze drones door de lucht vliegen.

‘Disney D-Light’ geldt als opwarmer voor de échte show ‘Disney Illuminations’ en bevat dus coole effecten, nieuwe muziek én als klap op de vuurpijl: 200 drones.

De gloednieuwe show zal vanaf 6 maart iedere dag te zien zijn in het Disneyland Park.

Benieuwd hoe dat er net uitziet? Check dan een preview hier:

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer