Charli XCX stopt met sociale media

Dieter Blarinckx-13 februari 2022 om 08:49

Charli XCX heeft bekendgemaakt dat ze stopt met alle sociale media. De 29-jarige Britse zangeres kreeg bakken kritiek te verwerken en daar heeft ze nu genoeg van.

“Ik heb momenteel het gevoel dat ik niks goed kan doen. Ik weet dat sociale media niet per se de plek zijn voor vriendelijkheid en positiviteit, maar over het algemeen heb ik me altijd best wel veilig bij jullie gevoeld. Het valt me de laatste tijd op dat er een aantal mensen best wel boos op me zijn” vertelde ze onlangs nog in een interview met BBC.

Daarom heeft de zangeres beslist om zélf afstand te nemen en iemand anders haar socials in handen te geven.

Chapeau Charli XCX!

Rapper Lil Tjay nog steeds bewusteloos na schietpartij

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:26

Rapper Lil Tjay is nog steeds bewusteloos nadat hij afgelopen week werd neergeschoten in Edgewater, een plaatsje in New Jersey. Dat melden bronnen van TMZ.

Het incident vond in de nacht van dinsdag op woensdag plaats. Lil Tjay werd geraakt door kogels en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

Een man genaamd Mohamed Konate is als verdachte aangehouden en moest eveneens in het ziekenhuis worden opgenomen. Ook hij had schotwonden.

Lil Tjay was op het moment van de schietpartij samen met twee mannen. De verdachte wilde het trio naar verluidt beroven. De mannen die bij de rapper waren, zijn aangehouden vanwege verboden wapenbezit.

Amber Heard gaat boek over Johnny Depp schrijven

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 08:17

Hoewel het verdict al enkele weken geleden gevallen is, wil actrice Amber Heard zich nog niet gewonnen geven. Volgens anonieme bronnen zou ze nu helemaal blut zijn en daarom ook van plan is om een onthullende biografie te schrijven over haar ex-man, Johnny Depp.

Amber moet van de Amerikaanse overheid 9 miljoen betalen aan haar ex Johnny Depp. Maar dat geld zou ze zelf niet hebben: “Ze beschouwt haar carrière in Hollywood als een verloren zaak. En ze heeft dus niets te verliezen. Ze bevindt zich niet in een positie om geld af te slaan. Ze is momenteel in gesprek met een uitgeverij om een boek te schrijven over haar ex Johnny Depp.”

Amber heeft nu ook de rechtbank laten weten dat ze niet de fondsen heeft om Johnny te betalen, en hoopt op een strafvermindering.

Ontdek meer