Schoten gelost bij feestje Justin Bieber: vier gewonden

Karen Luiken-13 februari 2022 om 07:31

Vier mensen zijn zaterdag gewond geraakt bij een feestje dat Justin Bieber gaf. Eén van de slachtoffers is rapper Kodak Black. Dat meldt TMZ.

Justin besloot na een optreden een afterparty te organiseren in Los Angeles. Op de gastenlijst stonden sterren als Drake, Tobey Maguire, Kendall Jenner, Khloe Kardashian en Kodak Black. Vrienden van laatstgenoemde kregen buiten ruzie, waarna het uit de hand liep. Er werden schoten gelost, volgens wetshandhavers tien in het totaal.

Kodak Black werd in zijn been geraakt toen hij te hulp schoot bij de ruzie. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en in stabiele toestand opgenomen. Twee andere mensen zijn ook gewond geraakt door een kogel. Een vierde slachtoffer liep op een andere manier verwondingen op.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer