Nina Derwael wint 'Dancing With The Stars'!

Dieter Blarinckx-12 februari 2022 om 22:20

Het is gebeurd! De spannende finale van 'Dancing With The Stars' was een feest om naar te kijken. Zowel Nora, Jonatan als Nina gaven het beste van het beste om die felbegeerde trofee in de wacht te slepen. Nora viel als eerste af, waarna Jonatan en Nina nog streden tegen elkaar. Hoewel ze allebei een topprestatie wisten neer te zetten, is het de 21-jarige Nina die de overwinning behaalde!

Nina en haar partner Simone dansten 3 fantastische dansen tijdens de finale en wisten uiteindelijk Jonatan en Nora te verslaan.

Dikke proficiat Nina & Simone!

Bekijk hun eerste reactie hieronder:

Dit zijn de acht finalisten van 'The Voice Kids'

Karen Luiken-21 mei 2022 om 07:03

Zeven meisjes en slechts één jongen strijden volgende week tegen elkaar in de finale van ‘The Voice Kids’. Karista, Marie-Émilie, Sien, Gloria, Anne, Lina, JAP en Jinthe. Eén van hen gaat naar huis met de grote hoofdprijs.

Na de halve finale van gisterenavond zijn de acht finalisten bekend. De coaches Laura Tesoro, Metejoor, Duncan Laurence en K3 hebben hun uitgedunde teams compleet en hopen allemaal op de winst in de finale van 27 mei.

Gloria en JAP vertegenwoordigen in de finale team Laura, Karista en Lina gaan voor de overwinning van team Duncan, Anne en Sien zingen voor team K3 en het team van Metejoor bestaat uit Jinthe en Marie-Émilie.

Wie de winnaar wordt, is natuurlijk nog even afwachten. Maar het is al wel duidelijk wat diegene mee naar huis zal krijgen: heel veel eer, de mogelijkheid om een eigen single op te nemen én een studiebeurs van 10.000 euro.

Rihanna bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-20 mei 2022 om 05:40

Rihanna is voor het eerst mama geworden. TMZ meldt dat ze is bevallen van haar kindje met A$AP Rocky.

Hoewel er nog geen keiharde bevestiging van het koppel zelf is, blijken Rihanna en A$AP Rocky op 13 mei een zoontje te hebben verwelkomd. Een naam voor de kleine is nog niet bekend.

RiRi en A$AP maakten hun zwangerschap in januari bekend met een fotoshoot in New York. Sindsdien is de inmiddels kersverse mama een aantal keer in het openbaar gespot. De laatste keer was op 9 mei in Los Angeles, toen de zangeres samen met haar vriend een hapje ging eten.

Ontdek meer