Nieuw seizoen 'Stranger Things' volgend jaar op Netflix

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 14:12

We zullen nog even geduld moeten hebben voor het vierde seizoen van 'Stranger Things'. Hoewel we stiekem hoopten dat de nieuwe afleveringen dit jaar nog zouden verschijnen, is het nu duidelijk geworden dat we ze niet voor 2022 zullen zien. Netflix laat weten dat het vervolg volgend jaar online wordt gegooid. Een exacte datum is er nog niet.

De streamingsdienst maakt dat nieuws bekend met een korte sneak peak. Daarin zien we niet alleen flashbacks uit het derde seizoen, maar krijgen we ook een piepklein voorproefje van het vierde voorgeschoteld. “Er komt iets aan”, horen we een stem zeggen. “En het is bijna hier.” Hopper is alive and kicking en maakt net als Eleven, Mike, Will, Dustin, Lucas, Steve, Max en de andere hoofdrolspelers een comeback.

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat het derde deel van ‘Stranger Things’ op Netflix verscheen. De reden dat we nu zo lang moeten wachten op het vervolg, heeft alles te maken met de pandemie. De opnames van de serie hebben maandenlang stilgelegen.

Broers en zussen gaan daten in nieuwe Netflix-show

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:52

Netflix blijft maar nieuwe dingen verzinnen. Na de vele datingshows die de streamingsdienst al heeft gelanceerd, is het nu tijd voor een nieuw concept. In ‘Dated & Related’ worden vrijgezellen samen in een romantische villa in Frankrijk gezet in de hoop de liefde te vinden. Klinkt alles behalve origineel? Klopt, maar er is een twist: de vrijgezellen die meedoen zijn broers en zussen.

De synopsis van het programma luidt als volgt: “Stel je voor dat je moet nadenken over het daten van je broer of zus... Hoe ze flirten, hoe ze hun partners behandelen en wat hun kenmerkende moves zijn. In deze gloednieuwe reality datingserie zullen broers en zussen elkaars liefdesleven van dichtbij zien terwijl ze samen op zoek gaan naar de ware.”

De show zou een ietwat ongemakkelijke vibe kunnen krijgen. Als je een broer of zus hebt, weet je namelijk dat het altijd twee kanten op kan gaan: of je speelt de ultieme wingman voor je dierbare, of je verpest alles door al zijn of haar geheimen te verklappen.

‘Dated & Related’ verschijnt vanaf 2 september op Netflix. De show wordt gepresenteerd door ‘Too Hot To Handle’-ster Melinda Berry.

Disney+ komt met serie over de Chippendales

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 17:01

Disney komt binnenkort met een serie die zich afspeelt in het bekende Chippendales-milieu. En daar zijn zopas de eerste beelden van gedropt!

Via sociale media werden nu de eerste stills gedropt van de aankomende misdaadreeks ‘Welcome to Chippendales’. Deze waargebeurde reeks vertelt het schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee, een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke grondlegger werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan.

Check hieronder de eerste beelden!

‘Welcome to Chippendales’ zal (hoogstwaarschijnlijk) dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer