Nieuw seizoen 'Stranger Things' volgend jaar op Netflix

Karen Luiken-06 augustus 2021 om 14:12

We zullen nog even geduld moeten hebben voor het vierde seizoen van 'Stranger Things'. Hoewel we stiekem hoopten dat de nieuwe afleveringen dit jaar nog zouden verschijnen, is het nu duidelijk geworden dat we ze niet voor 2022 zullen zien. Netflix laat weten dat het vervolg volgend jaar online wordt gegooid. Een exacte datum is er nog niet.

De streamingsdienst maakt dat nieuws bekend met een korte sneak peak. Daarin zien we niet alleen flashbacks uit het derde seizoen, maar krijgen we ook een piepklein voorproefje van het vierde voorgeschoteld. “Er komt iets aan”, horen we een stem zeggen. “En het is bijna hier.” Hopper is alive and kicking en maakt net als Eleven, Mike, Will, Dustin, Lucas, Steve, Max en de andere hoofdrolspelers een comeback.

Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat het derde deel van ‘Stranger Things’ op Netflix verscheen. De reden dat we nu zo lang moeten wachten op het vervolg, heeft alles te maken met de pandemie. De opnames van de serie hebben maandenlang stilgelegen.

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Zien: De trailer van ‘You’ seizoen 3

Lore Ketels-17 september 2021 om 15:52

Binnen een kleine maand is het zo ver, dan komt het langverwachte derde seizoen van ‘You’ uit.

Netflix gaf ons de afgelopen weken al enkele kleine teasers, zo wisten we al dat het kindje van Joe en Love de naam Henry kreeg en dat hun nieuwe buurvrouw een belangrijke rol ging spelen in het nieuwe seizoen.

Maar vanaf vandaag weten we eindelijk meer, sinds een uurtje staat de trailer van het derde seizoen online. En jongens, het beloofd een ongelooflijk spannend seizoen te worden.

De trailer enkel voor meer vragen maar hij geeft toch al enkele belangrijke details prijs.
De mysterieuze buurvrouw krijgt eindelijk een naam en een gezicht: Nathalie, een mooie blonde vrouw waarvan we kunnen zeggen dat ze een beetje op Love lijkt.
Het is ook duidelijk dat niet iedereen het er levend vanaf zal brengen dit seizoen, Joe en Love worden een echt moordkoppel, ze gaan over lijken voor hun liefde.

Wat we wel al weten is dat het nagelbijten gaat zijn vanaf minuut één.

Hou 15 oktober alvast vrij zodat je het hele seizoen kan bingewatchen!

Ontdek meer