Nieuwe datum voor showcase Maksim

Dieter Blarinckx-12 februari 2022 om 09:43

Goed nieuws voor de muzikale fans van Maksim Stojanac want de zanger heeft een nieuwe datum bekendgemaakt voor zijn showcase in de AB. Normaal ging die door op 12 februari, vandaag dus, maar uit voorzorg werd deze uitgesteld. Nu maakte Maksim bekend dat de show zal doorgaan op 23 juni.

"YES!! De AB Club show van 12 februari wordt verplaatst naar 23 juni. 🥳 Ik kijk er super hard naar uit om samen met jullie de zomer af te trappen!! ☀️ Momenteel zijn alle tickets uitverkocht, maar hou zeker mijn socials in de gaten want er zullen wellicht nog enkele tickets opnieuw worden vrijgegeven. Had je al een ticket dan blijft deze geldig, ben je niet beschikbaar op de nieuwe datum dan kan je je geld terug vragen. ❤️" klinkt het bij de post.

Mensen die dus reeds een ticket kochten, zijn automatisch binnen op 23 juni. Als je niet kan op de nieuwe datum, kan je gewoon je geld terugvragen.

Yungblud brengt binnenkort nieuw album uit

Karen Luiken-26 mei 2022 om 07:17

Yungblud komt binnenkort met nieuwe muziek. De artiest heeft de release van zijn derde studioalbum aangekondigd en geeft de plaat dezelfde titel als zijn artiestennaam: ‘YUNGBLUD’.

Het album volgt ‘Weird’ uit 2020 op en komt op 2 september uit. Yungblud schrijft op social media dat het een plaat wordt waarvoor hij ‘naar een deel van zichzelf ging waarvan hij niet wist dat hij die had’.

“Tot nu toe is alles een complete explosie van ongecensureerde expressie geweest, waarbij ik de waarheid vertelde en zong over wat ik op dat moment voelde”, aldus de artiest. “Het verschil met deze plaat is dat ik heel diep heb nagedacht en gevoeld.”

Yungblud bestudeerde zijn gedachtes en voelde intense emoties. “Hier is mijn verhaal. Waarom ik het ‘YUNGBLUD’ heb genoemd? Omdat niets in mijn leven ooit zo logisch is geweest.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer